Elettra Lamborghini: vrouw Arojack krijgt reality serie

Elettra Lamborghini – de Italiaanse vrouw van Afrojack – krijgt haar eigen reality serie bij discovery+. In deze reeks ontdekken we wie Elettra Lamborghini nu precies is…

Afrojack

Afrojack trouwde in de zomer van 2020 met Elettra Lamborghini. In de realityserie zien we onder meer de aanloop met alle voorbereidingen daar naartoe, inclusief het spectaculaire driedaagse vrijgezellenfeest. Het is natuurlijk ook niet zomaar een stel. Afrojack is een van de bekendste dj’s ter wereld.

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

Elettra Lamborghini

En Elettra Lamborghini is een populaire, zangeres, flamboyante tv-persoonlijkheid, invloedrijke influencer én toevallig ook nog eens de kleindochter van de grondlegger van het beroemde, peperdure automerk.

Via Amazon ontdek ik dat ze zelfs haar eigen stripboek (in het Italiaans) en eigen stickers heeft…

Realityserie Elettra Lamborghini

Maar Elettra Lamborghini is nog veel meer, zo leren we uit de serie. Ze is een groot paardenliefhebber die tijdens de serie helaas meemaakt dat haar geliefde paard Lolita overlijdt. Daarnaast is ze stylist en ontwerpster met een eigen kledinglijn en in de serie neemt ze ons mee een aantal van haar creatieve processen. Maar dat is nog niet alles, de Italiaanse vrouw van Afrojack is ook een getalenteerd zangeres. Op een productiedag lopen we mee in de oefenruimte en volgen we haar bij haar de zang- en dansrepetities.

Extravagante glitter en glamour in Italië

Naast dit drukke leven houdt ze zich ook nog bezig met het huishouden. Dit doet ze namelijk het liefst allemaal zelf, zonder de hulp van anderen. Van dichtbij zien we hoe ze worstelt met deze rol en met de vraag of ze toch niet beter de hulp kan inroepen van professionals? In Elettra Lamborghini leren we deze prima donna op een hele leuke en persoonlijke manier kennen. Met daarbij ook nog een inkijkje in de extravagante Italiaanse wereld van glitter en glamour. Kortom, een must voor elke glamour watcher.

discovery+

De realityserie is dit moment alleen te zien op het discovery+ (het voormalige DPlay). Hiervoor betaal je 3,99 euro per maand (of 39,99 per jaar) en kun je kijken naar programma’s van Discovery, TLC, ID, Animal Planet, Discovery Science, HGTV, Food Network, MotorTrend en Eurosport. Ze hebben ook veel natuurdocumentaires van de BBC. Voor liefhebbers van documentaires en real life is het denk ik een mooie aanvulling op de bekende streamingdiensten. Kijk je liever naar series en films dan zou ik qua prijs toch voor Amazon als aanvulling kiezen.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

1 april 2021 /