LEGO MASTERS Kids special 15 mei RTL 4 |Kennismaking deelnemers

Goed nieuws voor de fans van LEGO MASTERS: er komt een eenmalige LEGO MASTERS Kids special. Deze is op 15 mei 2021 om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Maak in dit artikel kennis met de zes duo’s die deelnemen.

LEGO MASTERS Kids special

De sterren van deze speciale aflevering zijn kinderen tussen de 7 en 12 jaar die tegen elkaar strijden om die felbegeerde titel LEGO MASTER Kids 2021. Presentator Ruben Nicolai zal deze speciale kids variant presenteren. Natuurlijk is Brickmaster Jonathan Bennink ook van de partij om de bijzondere creaties van deze briljante jonge bouwers te beoordelen. 

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

Kids Special

In deze Kids special gaan de zes duo’s eerst terug naar het verleden. Vervolgens gaan zij naar de toekomst en wat zijn de kleine bouwers hier blij mee! We zien de creatieve en de technische kant van de kids. Deze jonge bouwers mogen zeker niet onderschat worden en blazen iedereen omver met wat ze van LEGO allemaal wel niet kunnen maken.

Deelnemers LEGO MASTERS Kids special

In totaal doen zes duo’s mee aan de LEGO Masters Kids special. het gaat hierbij om kinderen in de leeftijd tussen zeven en twaalf jaar. Kinderen die er van dromen om hun LEGO-bouwkunsten te vertonen op tv. Dankzij deze special komt die droom dan ook uit. Hieronder lees je meer over de deelnemers aan LEGO Masters Kids.

Jeremi en Timo

Jeremi (11) en Timo (10) zijn schoolvrienden en bouwen graag samen en maken dan het liefst huizen met kamers, schepen en coole monsters maar ook grote bomen, vogels en zwaarden tot je knie. Timo kan goed frames en grote bouwwerken bouwen. Jeremi is kritisch en werkt gedetailleerd en. Timo en Jeremi vertellen graag moppen en zitten vaak samen te geinen.

Jeremi en Timo doen mee aan Lego Masters Kids Special
Jeremi & Timo

Jona en Daniël

Jona (12) en Daniël (12) zijn al sinds groep drie beste vrienden. Zij bouwen elke week minimaal 1 keer samen en maken de vetste creaties. Jona bedenkt meestal een idee en Daniël werkt vervolgens aan de details. Het duo bouwt de afgelopen twee jaar alleen nog maar creaties vanuit hun eigen fantasie. Hun droom was meedoen aan LEGO MASTERS en zoals Jona zei: “Meedoen aan LEGO MASTERS KIDS is een kleine stap voor de mens maar een grote stap voor Jona en Daniël.”

Jona en Daniël doen mee aan Lego Masters Kids Special
Jona & Daniël

Mandy en Jurre

Mandy (12) en Jurre (11) zijn al 7 jaar beste vrienden. Naast hun droom om LEGO MASTERS Kids te winnen hebben zij ook de droom om een filmstudio van lego te bouwen waar ze allemaal films opnemen, zoals Pirates of the Caribbean, Hotel for Dogs, Lord of the Rings en Harry Potter met allemaal verschillende scènes. Mandy en Jurre willen graag winnen om andere kinderen te inspireren en hun voorbeeld te zijn. *

Mandy en Jurre doen mee aan Lego Masters Kids Special
Mandy & Jurre

Tom en Simon

Simon (13) en Tom (11) zijn beste vrienden en hebben dezelfde interesses! Ze houden alle twee van WO II en Star Wars. Ze hebben een YouTube kanaal waar ze stop-motion filmpjes van LEGO op zetten. Tom verzint altijd de bouwwerken en Simon is echt de technische van de twee. *

* Kijk zeker ook eventjes op Amazon als je op zoek bent naar nieuwe LEGO-sets. Ze hebben diverse aanbiedingen op dit moment.

Tom en Simon doen mee aan Lego Masters Kids Special
Tom & Simon

Thomas en Olivier

Thomas (10) en Olivier (10) zijn tweelingbroers die samen een liefde voor LEGO delen. Olivier bouwt het liefste dinosaurussen en Thomas bouwt graag dingen uit de ruimtevaart. Zij werken elke dag ongeveer 4 uur aan hun bouwwerken. Zij bouwen het liefst classic space, pretparken, Star Wars, Jurassic world. *

Thomas en Olivier doen mee aan Lego Masters Kids Special
Thomas & Olivier

Timo en Winkler

Timo (11) en Winkler (12) zijn klasgenootjes die graag samenbouwen. Inspiratie voor zijn bouwwerken doet Timo graag buiten op. Hij gaat daarom altijd graag naar buiten. Winkler houdt er ook van om zijn fantasie de vrije loop te laten gaan en daarom vult dit duo elkaar super goed aan. Het duo verwerkt graag natuur en de wereld in hun bouwwerken.

Timo en Winkler doen mee aan Lego Masters Kids Special
Timo & Winkler

Specials LEGO MASTERS

Deze Kids special is één van de specials die LEGO MASTERS heeft. Zo kon je aan het eind van 2020 al kijken naar de kerst-aflevering met bekende Nederlanders. Deze kidsversie gaat volgens mij echt een succes worden. Kinderen kijken tenslotte namelijk ontzettend graag naar de editie voor volwassenen.

Brickmaster Jonathan Bennink

Jonathan Bennik zien we in de LEGO MASTERS Kids special weer als Brickmaster. We maakten voor het eerst kennis met hem in de kerst-aflevering. En nu zie je hem in het tweede seizoen. Hij is na zijn studie Industrieel Ontwerpen aan de universiteit Twente bij LEGO gaan werken. “Ik had niet durven dromen dat ik nu aan het hoofd van een team sta dat nieuwe concepten bedenkt en ontwerpt. Ons laatste project is inmiddels de wereldberoemde samenwerking met Nintendo: LEGO Super Mario. Deze bouwset werd eind vorig jaar verkozen tot speelgoed van het jaar”, vertelde hij hier al over in dit bericht, waarin we ook de kandidaten van dit jaar voorstellen.

Foto: RTL / William Rutten

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

29 maart 2021 /