Theatervoorstelling De Hokje nu film met Olaf Ait Tami

De theatervoorstelling De Hokje met Maryam Hassouni en Olaf Ait Tami is bewerkt tot een film die vrijdagavond 26 maart om 23.20 uur te zien is bij AVROTROS op Nederland 3. Ontdek hier alvast meer over Theater de Hokje.

Theatervoorstelling

De Hokje is een voorstelling waarin onderzocht wordt of je kunt ontsnappen aan de vooroordelen die er van je zijn. Het heeft de spanning en vorm van een whodunnit-thriller in combinatie met comedy en engagement. In het theater werden de rollen in De Hokje gespeeld door Maryam Hassouni, Olaf Ait Tami en Randy Fokke. Een aantal van deze acteurs zien we terug in de film, maar daar verderop in dit artikel meer over.

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

Verhaal De Hokje

Anouar K, topcrimineel bij de Mocro Maffia, wordt live geïnterviewd door Kim, dé talkshow koningin van het moment, in een bij voorbaat al spraakmakende televisie-uitzending. Zodra Anouar K en zijn advocaat aan tafel gaan, blijkt alles anders te zijn dan aangekondigd en ontspoort de talkshow volledig. Kim en haar gasten spelen een gevaarlijk spel met elkaar en de kijker, en niks kan het dramatische slot nog tegenhouden.

Cast De Hokje

De cast van de film bestaat uit Olaf Ait Tami, Randy Fokke en Jouman Fattal. Olaf Ait Tami is ook één van de nieuwe gezichten uit de Ferry-film (vanaf 14 mei op Netflix). Randy Fokke ken je bijvoorbeeld van Harkum en Toren C. Maar je zag haar vorig jaar ook in Alles is zoals het zou moeten zijn. Jouman Fattal ken je van Anne Plus, Koppensnellers en ze zal ook te zien zijn in de nieuwe tv-serie Thuisfront. Olaf Ait Tami en Jouman Fattal hebben ook beide een rol in Meskina. In die film heeft ook de Vlaamse acteur Vincent Banic een rol.

Tim Kamps en Dunya Khayame hebben deze film gemaakt.

Foto: AVROTROS.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

22 maart 2021 /