Lieven Scheire te zien in Atlas op NPO 2

Lieven Scheire is vanaf vanavond – woensdag 3 februari – om 20.30 uur op NPO 2 te zien bij de NTR in het programma Atlas. Hij is één van de verslaggevers in het actualiteiten/wetenschap programma dat wordt gepresenteerd door Petra Grijzen.

Atlas

Atlas gaat over de wetenschap achter het nieuws en het nieuws uit de wetenschap. Het nieuwe programma NTR: Atlas beziet de actualiteit vanuit een wetenschappelijk perspectief. Met vragen als: wie wint de race tussen virus en vaccin? Redden gemanipuleerde wolken ons klimaat? Of: moeten wij net als de eikelmuis een winterslaap houden? Gesprekken in de studio worden afgewisseld met reportages vanuit het veld, laboratoria en onderzoeksinstellingen. 

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer kijktips op Guidinc.

Petra Grijzen

NTR: Atlas wordt gepresenteerd door Petra Grijzen. Haar kun je kennen van bijvoorbeeld Ochtendspits bij Wakker Nederland, maar je zag haar ook bij Editie NL en als vaste invalpresentatrice bij Nieuwsuur. Petra Grijzen krijgt bij Atlas ondersteuning van verslaggevers Sosha Duysker, Elisabeth van Nimwegen en Lieven Scheire.

Sosha Duysker & Elisabeth van Nimwegen

Sosha Duysker kun je kennen als presentatrice en actrice van verschillende ZAPP programma’s. Elisabeth van Nimwegen kun je ook kennen als actrice, maar ze is ook tv- en radiopresentatrice en schrijfster. Kortom een heel veelzijdige dame

Lieven Scheire

Maar wat wij natuurlijk extra leuk vinden, is dat we Lieven Scheire weer in een nieuw programma op de Nederlandse tv zien. Op dit moment schittert hij ook al in de Code van Coppens – Wraak van de Belgen. En volgens mij komen er in België ook weer nieuwe projecten aan. Dat ontdek je in dit tv-overzicht. Lieven Scheire slaagt er als geen ander in om de wetenschap toegankelijk te maken voor alle kijkers.

Aansluitend aan Atlas kun je kijken naar De Geknipte Gast – seizoen 3.

Foto: NTR / Dennis Bouman

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

3 februari 2021 /