Verboden Liefde: bijzondere koppels op Play5

Verboden Liefde (Play5) volgt bijzondere koppels. De stellen zijn klaar voor de volgende stap, maar hun directe omgeving is het (alles behalve) eens met hun relatie. Hoe overwinnen de stellen de weerstand tegen hun liefde? Vanaf vanavond – dinsdag 7 september – om 21.30 uur op Play5.

Leeftijdsverschil in relatie van 36 jaar

In de 8-delige serie Verboden Liefde van Powned maken we kennis met  Denise (28) en Sjef (65). Ze schelen maar liefst 36 jaar in leeftijd, tot verontrusting van Denise’s vader. Hij maakt zich grote zorgen over de toekomst van zijn dochter die vanwege de hoge leeftijd van haar partner mogelijk veel te snel weer alleen komt te staan. Lukt het de AOW-gerechtigde Sjef om de acceptatie van zijn acht jaar jongere schoonvader te winnen? 

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer kijktips op Guidinc.

Moeder bidt dagelijks dat zoon met vrouw thuiskomt

De bourgondische Mattias (28) en Steven (27) zijn helemaal klaar voor hun bruiloft, maar Mattias’ moeder Eltje bidt elke dag tot God in de hoop dat haar zoon alsnog met een vrouw thuiskomt. Ze houdt onvoorwaardelijk van haar zoon en het stel is als ‘vrienden’ welkom in haar huis, maar ze gaat niet graag bij hen langs. Gaat het Mattias lukken om zijn diepgelovige moeder op het verlovingsfeest te krijgen? 

Op straat gezet na coming-out

Chamara (22) en Esmay (23) gingen lange tijd door het leven als ‘beste vriendinnen’. Esmay werd toen nog met open armen ontvangen door Chamara’s familie, maar na hun coming-out veranderde alles. Haar familie vindt een lesbische relatie in strijd met het christelijke geloof en zette Chamara zelfs op straat. Is er voor dit liefdeskoppel nog kans op een verzoening? 

Verboden Liefde bij PowNed

Verboden Liefde is gebaseerd op het Australische format ‘Bride & Prejudice’ en wordt geproduceerd door Vincent TV Producties. Het programma was eerder te zien in Nederland bij Omroep Powned. Elke aflevering duurt 45 minuten. PowNed zendt in Nederland de remake uit van LadyTruckers: Meiden die Rijden, maar ze maken ook interessante documentaires als Bait.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

2 februari 2021 /