De Spuiten en Slikken Sekstest 2021

Emma Wortelboer, Jurre Geluk en Dzifa Kusenuh presenteren vanavond – zondag 31 januari – de Spuiten en Slikken Sekstest 2021. Ga mee op sexpeditie met Koen Kardashian, Jessie Maya, Nienke Plas, Eva Eikhout en Poke. Te zien vanaf 20.00 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer kijktips op Guidinc.

Sexpeditie

Hoe goed is jouw kennis over seks, seksualiteit en genderidentiteit? Wat heb je nooit geleerd tijdens seksuele voorlichting maar had je wel willen weten? Emma Wortelboer, Jurre Geluk en Dzifa Kusenuh nemen je mee op sexpeditie. Van je eigen lichaam tot dat van een ander, van het beste tijdstip om het te doen tot seks in de toekomst.

De Spuiten en Slikken Sekstest 2021

De presentatoren bespreken in de studio alle ins en outs over seks voor, tijdens en na de lockdown, het aanhoudende geweld tegen LHBTQ+ers, het doorsturen van nudes, porno versus realiteit maar ook seks met consent en menstruatiekosten. Ze vieren de vagina, omdat het zo’n geweldig orgaan is en maken superspermasmoothies om de kwaliteit van sperma te verbeteren.

BN’ers sekstest 2021

Het BN’er-panel bestaat uit onder andere Koen Kardashian, Youtuber Jessie Maya, presentator Eva Eikhout, Youtuber Nienke Plas en rapper Poke. Wie is aan het eind van de avond de enige echte sexpert, en wie heeft er weer heel wat bijgeleerd?

Wist je dat Koen Kardashian (die eigenlijk Koen Pieter van Dijk heet) recent een boek heeft geschreven over zijn leven als Koen Kardashian? Ontdek hier meer over Gelukkig verloren.

Thuis meespelen met sekstest

De Spuiten en Slikken Sekstest 2021 is voor de sexperts, de bedweters en de virgins. Voor iedereen in de regenboog en ergens daarbuiten. In 25 vragen ontdekken de bekende Nederlanders in de studio en het zoom-publiek alles over de verschillende sekses en gender, consent en trends. Kijkers kunnen live meespelen via de NPO3-app en de beste thuisspeler maakt kans op de dezelfde unieke prijs als het BN’er-panel.

Emma Wortelboer, Jurre Geluk & Dzifa Kusenuh

De presentatoren van De Spuiten en Slikken Sekstest 2021 zijn: Emma Wortelboer, Jurre Geluk en Dzifa Kusenuh.

  • Emma Wortelboer: “De Spuiten en Slikken Sekstest presenteren is fantastisch, want over seks raak je nooit uitgeleerd of uitgepraat.”
  • Jurre Geluk: “Het afgelopen jaar waren we enorm op elkaar aangewezen. Is de spanning er een beetje af? Deze Sekstest biedt inspiratie voor al die tijd die je nu samen met je vlam of partner in huis doorbrengt.”
  • Dzifa Kusenuh: “Yes, ik mag voor de eerste keer met de billen bloot met de Sekstest! Dat moet wel een avond vol hoogtepunten worden.”

Foto: BNNVARA – Wessel de Groot

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

31 januari 2021 /