Midseizoensfinale van Familie vol intriges

Familie staat vanavond garant voor een dubbele portie intriges én feelgood – het is namelijk (op vrijdag 8 januari) om 20.00 tijd voor de midseizoensfinale bij VTM. Een ruzie tussen Amélie (Erika Van Tielen) en Jonas (David Cantens) loopt uit de hand, Benny (Roel Vanderstukken) en Stefanie (Jasmijn Van Hoof) staan voor een onaangename verrassing en wie haalt het CEO-schap binnen bij Wolff & Bos?

Bekijk meer foto’s via de VlaamsKijken-Instagram.

Midseizoensfinale Familie

Familie zet het nieuwe jaar naar goede gewoonte in met een cadeautje voor de kijkers: een extra lange midseizoensaflevering. De dubbelaflevering belooft voor heel wat feelgood én intriges te zorgen. De plotse terugkeer van Viv (Ini Massez) zette de voorbije dagen al heel wat in gang. Zij en Benny (Roel Vanderstukken) worden achterna gezeten door George (Hans Van Cauwenberghe). George is de verloofde van Viv, die ze voor het altaar heeft laten staan. Wat George van plan is en of de vonk tussen Viv en Benny opnieuw overslaat komen de kijkers in de midseizoensspecial te weten.

Hanne, Quinten en Tony

Ook de relatie tussen Hanne (Margot Hallemans) en Quinten (Maxime De Winne) doet de emoties oplaaien. Na een tumultueuze periode gaan de twee samen aan tafel zitten voor een gesprek. “Wat als we nu eens van nul beginnen? We vergeten alles wat er gebeurd is” stelt Quinten voor. Komt het nog goed tussen hen? En kan Hanne Tony (Jeroen Van Dyck) voorgoed achter zich laten?

Wist je dat Margot Hallemans aan het boek Bevrijd werkt? Dit verschijnt in mei 2021 (en is nu al te reserveren). Gaaf he!

Wie wordt CEO bij Wolff & Bos?

De strijd om het CEO-schap bij Wolff & Bos lijkt tot een ontknoping te komen. Al gooit Lars (Kürt Rogiers) op het laatste moment nog roet in het eten. Hij doet Véronique (Sandrine André) een voorstel dat haar zwaar aan het twijfelen brengt en tot grote frustraties leidt bij Brigitte (Janine Bischops). Wie haalt zijn of haar slag uiteindelijk binnen?

Ruzie in Jan & Alleman

Wie de frustraties ook steeds hoger zien oplopen, zijn Amélie (Erika Van Tielen) en Jonas (David Cantens). Een zoveelste ruzie in de Jan & Alleman loopt uit de hand.

Foto: VTM

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

8 januari 2021 /