De Alleskunner vanaf 1 januari terug met seizoen 2

SBS6 gaat vanaf 1 januari 2021 20.30 uur weer op zoek naar De Alleskunner. In dit programma spelen honderd kandidaten 99 spellen, waarbij telkens één kandidaat afvalt. Wie wordt De Alleskunner van seizoen 2? De winnaar van deze show wint een jaar lang gratis leven.

De Alleskunner

In elke aflevering spelen de deelnemers tien spellen. Spellen die uitdagend of juist super simpel zijn, maar ook thuis meegespeeld kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan een skippybal vangen met een blinddoek, het aantrekken van een bevroren t-shirt tot het inschatten van een aantal suikerklontjes in een product. Na tien weken en 98 spellen zijn er nog twee mensen over. Zij spelen de zinderende finale om te bepalen wie de man of vrouw is die álles kan. En daarmee een jaar lang gratis leven wint.

Gevarieerde opdrachten 

Tijdens de spellen test men de alledaagse vaardigheden, behendigheid, kennis en het logisch verstand van de kandidaten. Wie kan snel een regenpijp doorzagen, een pet op een kapstok gooien, zoveel mogelijk post-its op zijn of haar gezicht plakken, maar ook een groot aantal boodschappen onthouden? De gevarieerde opdrachten zorgen voor de meest creatieve strategieën bij de kandidaten, die ondanks de competitie gedurende het programma steeds dichter naar elkaar toe groeien.  

De Alleskunner is een productie van Fabiola. Het tweede seizoen is te kijken vanaf 1 januari, iedere vrijdag om 20.30 uur bij SBS6 en op KIJK.nl. Eerst zou de Code van Coppens – De Wraak van De Belgen op dit tijdstip worden uitgezonden; die show is naar zondagavond verplaatst. En dus vanaf 3 januari 2021 om 20.20 uur te zien bij SBS6.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

30 december 2020 /