FC De Kampioenen scoort kijkcijfer record met special

FC De Kampioenen scoort kijkcijfer record met kerstspecial. Het is het best bekeken programma van 2020. Daarmee schrijven ze geschiedenis, want enkel de Rode duivels scoorden in het verleden beter.

Hier lees je alles over deze special.

Meer dan 2,2 miljoen kijkers

Kampioen zijn is plezant en meer dan ooit. De Vlamingen genoten met volle teugen van de FC De Kampioenen kerstspecial die op kerstdag te zien was bij Eén. Met het uitgesteld kijken tot nog toe meegeteld, keken er al gemiddeld 2.283.418 Vlamingen naar de kerstspecial, goed voor een marktaandeel van 66,3 procent.

Sowieso is Vlaanderen nog steeds in de ban van deze sportieve helden. Wist je dat er nu een Monopoly-spel is en zelfs kerstballen?

Kijkcijferrecord

FC De Kampioenen heeft een nieuw kijkcijfer record beet. Met deze topcijfers is de kerstspecial niet alleen het meest bekeken programma van 2020. De FC De Kampioenen special komt ook met zekerheid in de officiële toplijst van het CIM (1997-nu) van best bekeken programma’s ooit. Je kan de huidige lijst onderaan deze mail geven.

FC De Kampoenen kerstspecial kijken

In Vlaanderen krijgen ze maar niet genoeg van de Kampioenen. De herhaling van de kerstspecial gisteren zondag 28/12 was nog eens goed voor gemiddeld 370.281 kijkers. Iets dat wij ook terug zien in de bezoekerscijfers, want er wordt veel gezocht naar de FC De Kampioenen kerstspecial. Je kunt ‘m nu via VRT NU terug kijken (ook vanuit Nederland lukte mij dat).

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

28 december 2020 /