Mathias Coppens presenteert nieuwe quiz

Mathias Coppens maakt binnenkort zijn debuut als quizmaster in een gloednieuw spelprogramma bij VTM. Hiervoor is hij nog op zoek naar kandidaten.

Mathias Coppens zoekt kandidaten voor quiz

Daarom lanceert Mathias Coppens vandaag, maandag 14 december, een oproep waarin hij op zoek gaat naar heel wat kandidatenduo’s die gebeten zijn door het quizzen. Al hoeven ze dat quizzen niet alleen te doen, want tal van bekende Vlamingen zullen hen daarbij helpen. Iedereen kan zich vanaf nu samen met zijn of haar quizpartner inschrijven. Inschrijven kan tot en met 5 januari 2021. Voor Mathias Coppens is het een nieuwe rol. We kennen ‘m tenslotte ook al als acteur, regisseur en presentator.

Mathias Coppens

“Voor deze gloednieuwe quiz zijn we op zoek naar kandidaten die genoeg parate kennis hebben, die bekende Vlamingen goed kunnen inschatten en die een mooie som geld willen verdienen. En voor wie twijfelt om zich in te schrijven: voor mij is het ook de eerste keer dat ik een quizprogramma presenteer. Maar ik heb er nu al ontzettend veel zin in. Ik ben al blij dat ik niet op de stoel van de kandidaten zit, want zelf ben ik geen held in quizzen (lacht)”, vertelt Mathias Coppens, die vanaf 1 januari in Nederland ook op tv te zien is met Code van Coppens – De Wraak van de Belgen.

Voor #KijkVlaams heb ik Mathias Coppens o.a. over De Wraak van de Belgen en deze nieuwe quiz geïnterviewd. Kom bij onze Facebook-groep en mis het niet.

Nieuwe quiz VTM

De opnames voor de nieuwe quiz starten in de loop van volgend jaar. Wanneer het programma wordt uitgezonden, is nog niet bekend.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

20 december 2020 /