The secrets she keeps bij Net5

The secrets she keeps is een spannende, psychologische thrillerserie die vanaf vandaag – 10 november – te zien is bij Net5. Iedere dinsdag krijg je vanaf 20.30 uur twee afleveringen te zien. In totaal telt deze reeks 6 afleveringen.

Verhaal The secret she keeps

Twee vrouwen met totaal verschillende achtergronden ontmoeten elkaar in de supermarkt: ze zijn even oud, beiden hoogzwanger en tegelijk uitgerekend. Meghan is een beginnende glamoureuze online influencer, Agatha werkt in de supermarkt als vakkenvuller. Beide vrouwen hebben grote geheimen. En beiden zullen alles op het spel zetten om de waarheid te verbergen. Maar dan staan hun levens ineens op het punt bij elkaar te komen door een onherroepelijke schokkende gebeurtenis. 

Duister plan…

Agatha leidt in Sydney een eenvoudig leven en werkt in een supermarkt. Ze kijkt enorm op tegen een van haar klanten: de chique mama blogger Meghan die getrouwd is met de knappe tv presentator Jack O’Shaughnessy en een ogenschijnlijk flitsend leven leidt. Maar ook Meghan heeft zo haar problemen: ze krijgt dreigmails en als ze onverwacht voor de derde keer zwanger blijkt, is haar man daar bepaald niet blij mee. Wanneer Agatha en Meghan elkaar weer ontmoeten komen ze erachter dat ze allebei rond dezelfde tijd zullen bevallen. Meghan lijkt helemaal gelukkig, wat voor Agatha, verblind door jaloezie, aanleiding is om een heel duister plan te smeden…

Cast The secrets she keeps

In de serie worden de hoofdrollen gespeeld door Laura Carmichael en Jessica De Gouw. Laura Carmichael ken je van Downtown Abbey. Jessica De Gouw uit The Crown.

De zesdelige serie The secrets she keeps is gebaseerd op de gelijknamige  internationale bestseller van Michael Robotham. In Nederland is het boek uitgekomen als Verwachting.

Uitzending: vanaf dinsdag 10 november, wekelijks dubbele afleveringen om 20.30 uur bij Net5 en op KIJK.nl. Benieuwd of deze reeks in België ook ergens te zien zal zijn, bijvoorbeeld op Streamz. (Vooralsnog is dat niet het geval).

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

10 november 2020 /