Sinterklaas ook dit jaar op tv bij Ketnet en Eén met intrede

Sinterklaas is dit jaar gewoon op tv te zien met zijn intrede in Antwerpen. “Al moet ik dit jaar in een ruimtepak over de daken lopen, ik zal er staan!” Kinderen kunnen er op 14 november omstreeks 14.00 uur van genieten bij Ketnet en Eén.

Wist je dat het volledige nieuwe seizoen van Dag Sinterklaas al op dvd verkrijgbaar is?

Sinterklaas 14 november op tv

Het is een bijzonder jaar. Ook voor Sinterklaas is het even wennen dat de intrede er dit jaar anders zal uitzien. Speciaal voor de Ketnetters stuurt hij een videoboodschap vanuit Spanje om de Ketnetters en hun ouders gerust te stellen: op 14 november zal te zien zijn hoe hij zijn intrede maakt in Antwerpen. Kinderen kunnen veilig van thuis uit volgen hoe de Sint en zijn entourage voet aan wal zetten. Tijdens het wachten kun je dan bijvoorbeeld aan de slag met het Doeboek van Dag Sinterklaas.

Boodschap van Sinterklaas over intrede Antwerpen

“Lieve kinderen, ik zal komen! Ja, ook dit jaar zal ik met mijn stoomboot naar jullie land varen! Ik wil jullie, lieve kinderen, niet in de steek laten, zeker niet in een jaar dat al zo moeilijk was. Jullie hebben jullie vriendjes lang moeten missen, de zomerkampen waren anders en ook schoolgaan was een beetje vreemd, hoe hard die brave leerkrachten ook hun best doen. En daarom zeg ik: ‘Al moet ik dit jaar in een ruimtepak over de daken lopen, ik zal er staan!’ Maar we gaan het wel veilig houden. Daarom zal ik voor één keertje aankomen zonder wuivende kinderen en lachende gezichtjes, maar jullie kunnen dat allemaal zien op Ketnet en op Eén op zaterdag 14 november rond de klok van twee uur”, aldus Sinterklaas. Bekijk hier de beelden van de Intrede vorig jaar.

Hij komt, hij komt… De Intrede van de Sint in Antwerpen omstreeks 14 uur op Ketnet en Eén, via VRTNU, de Ketnet-app en Ketnet.be. Dit is een samenwerking van Ketnet met Sylvester en Stad Antwerpen. Wist je dat er daarnaast ook diverse Dag Sinterklaas-boeken zijn uitgebracht? Misschien een leuke cadeautip.

Foto: VRT – Staatsieportret

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

3 november 2020 /