Dagelijks een familiefilm in de herfstvakantie bij VTM

Dagelijks is er om 09.30 uur een familiefilm te zien in de herfstvakantie bij VTM. Van 2 tot 15 november kun je met het hele gezin van verschillende films genieten.

Familiefilms op VTM

De familiefilm Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day mag op maandag 2 november als eerste de Vlaamse huiskamers opwarmen. Nadien staan ook nog films zoals Baba Yega, Nine Lives, Alice Through The Looking Glass met Johnny Depp en The Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul – gebaseerd op de populaire boekenreeks Het Leven van een Loser van Jeff Kinney – op de agenda.

De Kleurmakers

De dagelijkse familiefilms bij VTM maken deel uit van De Kleurmakers, een initiatief waarbij verschillende VTM-gezichten wat kleur in de dag van de kijkers brengen. Dat doen ze door elke dag een ludieke, hartverwarmende of verbindende uitdaging op Vlaanderen los te laten, met als doel voor wat extra ontspanning te zorgen. 

Kürt Rogiers

Kürt Rogiers lanceerde vandaag, zondag 1 november, een nieuwe oproep vanuit zijn eigen zetel. “We zitten meer thuis, daar kunnen we niet omheen”, aldus Kürt. “Zo’n hele herfstvakantie met zo van die prachtige puberdochters… dat wordt niet evident. Maar gelukkig zendt VTM in de herfstvakantie elke voormiddag een familiefilm uit. Dus kan je gezellig in de zetel zitten, met een lekker dekentje erbij. Als je daarvan dan een foto neemt of filmpje maakt, verschijn je misschien wel bij VTM als één van De Kleurmakers.”

Wie De Kleurmaker van de dag wil worden, kan een foto of video insturen via vtm.be of via sociale media met de hashtag #kleurtjedag. De leukste inzendingen zijn ‘s avonds om 20.35 te zien bij VTM.

Foto: VTM – filmposter Nine Lives.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

1 november 2020 /