The Loudest Voice op tv bij BNNVARA

The Loudest Voice over het leven van Fox News-oprichter Roger Ailes is vanaf vanavond (vrijdag 23 oktober) om 22.20 uur te zien bij BNNVARA. Deze zevendelige dramaserie geeft een inkijkje in de geschiedenis van het ontstaan van de Amerikaanse conservatieve nieuwszender.

Deze serie is nu ook op Streamz te vinden (voor de Belgische kijkers).

Verhaal The Loudest Voice

De serie volgt Roger Ailes (gespeeld door Russel Crowe) vanaf 1996, wanneer hij wordt ontslagen bij zijn werkgever CNBC en besluit aan de slag te gaan voor Fox News, een nieuwe concurrerende nieuwszender van Rupert Murdoch. De nietsontziende Ailes is van drie zaken overtuigd: conservatieve kijkers hebben behoefte aan hun eigen nieuws, nieuws hoeft niet per se over feiten te gaan en als het goed gaat met Fox, kan hij niet de laan uit worden gestuurd. Hoe ging Ailes te werk? Wat deed hij om Fox News naar de top te brengen, en wat waren de gevolgen van zijn acties voor zijn persoonlijk leven?

Rogier Ailes

In de eerste aflevering van deze serie is te zien hoe Roger Ailes het heeft verbruid bij zijn werkgever CNBC, maar desondanks een coulante behandeling krijgt op weg naar zijn ontslag. Dat komt de zender duur te staan als de plannen van Ailes bekend worden. Rupert Murdoch wil een concurrerende nieuwszender beginnen en Ailes moet die gaan leiden. De deadline van de lancering van de nieuwe zender nadert en Ailes maakt geen vrienden.

Cast The Loudest Voice

De cast van The Loudest Voice wordt gevormd door tal van bekende acteurs en actrices. Zo zien we Russel Crowe. Die won voor zijn rol als Roger Ailes dit jaar de Golden Globe voor ‘beste acteur in een miniserie’. Maar er zijn ook rollen voor Naomi Watts, Sienna Miller, Annabelle Wallis, Seth MacFarlane, Simon McBurney en Aleksa Palladino.

De zevendelige dramaserie ‘The LoudestVoice’ is vanaf 23 oktober om 22.20 uur te zien bij BNNVARA op NPO 2. Ook zijn alle afleveringen nu te zien op NPO Plus. Wist je dat je daar ook kunt kijken naar nieuwe internationale series als Thin Ice.

Foto: Showtime (via persbericht BNNVARA).

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

23 oktober 2020 /