Why Women Kill op VIJF (en Streamz + Videoland)

Why Women Kill is vanaf vanavond (21 oktober) te zien in België op VIJF. Deze spannende reeks is gemaakt door de maker van Desperate Housewives: Marc Cherry. Heb je Streamz, dan kun je het eerste seizoen al volledig kijken. In Nederland staat deze serie te op Videoland.

Why Women Kill – het verhaal

3 verschillende decennia. 3 verschillende vrouwen. Ze wonen allemaal in hetzelfde huis en proberen elk op hun eigen manier om te gaan met bedrog en verraad.

Beth Ann Stanton is tevreden als huisvrouw in 1963 totdat ze hoort over de ontrouw van haar man, socialite Simone Grove ontdekt de homoseksualiteit van haar derde man en begint haar eigen affaire met een jongere man in 1984 en hoewel ze een open huwelijk hebben in 2019, wordt de relatie van advocate Taylor Harding op de proef gesteld wanneer zij en haar man zich aangetrokken voelen tot dezelfde vrouw.

Ondanks het feit dat hun maatschappelijke rol in de loop van de decennia is veranderd, leidt de reactie van elke vrouw op de ontrouw ertoe dat ze het leven van een ander nemen.

Cast Why Women Kill met bekende actrices

De hoofdrollen in de show worden vertolkt door enkele bekende gezichten waaronder Lucy Liu. De veelgeprezen actrice speelde zes seizoenen lang mee in Elementary als Dr. Joan Watson. Lucy speelt de rol van Simone Grove. Ginnifer Goodwin is te zien als Beth Ann Stanton.  We kennen Ginnifer vooral van haar rollen in Big Love en Once Upon a Time. Kirby Howell-Baptiste neemt de rol van Taylor Harding voor haar rekening. Ze speelde mee in de bekende tv-serie: The Good Place.

Why Women Kill wordt iedere woensdag om 20u35 op VIJF uitgezonden. Het is één van de internationale series van dit najaar bij VIJF. Of je kijkt ‘m dus via Streamz of Videoland.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

21 oktober 2020 /