Talkshow Nederlands Film Festival online kijken

Dagelijks kun je online kijken naar de talkshow van het Nederlands Film Festival. De show die zaterdag start laat Blikverruimers aan het woord als Emmanuel Adjei, Georgina Verbaan, Barry Atsma, Rebecca van Unen en Jany Temime.

Talkshow Nederlands Film Festival

Vandaag gaat de 40e editie van het Nederlands Film Festival van start. Vanaf morgen zaterdag 26 september is het festival elke avond t/m 1 oktober live te volgen vanuit Stadsschouwburg Utrecht met de NFF Talkshow op www.filmfestival.nl. Dagelijks om 19.00 uur duikt Bahram Sadeghi met bekende en onbekende filmmakers, schrijvers en journalisten in de Nederlandse film en alles wat daarbij komt kijken. Verwacht fragmenten van nieuwe films, televisieseries en interactieve producties uit het programma van 2020. Maar ook oude beelden van 40 jaar historie uit het archief van Beeld en Geluid.

Blikverruimers

Speciale gasten zijn de Blikverruimers die elke talkshow te gast zijn. Op zaterdag 26 september is de Nederlands-Ghanese regisseur Emmanuel Adjeide Blikverruimer. Hij bedacht onder andere de verhaallijn voor Beyoncés film Black Is King. Zondagavond 27 september schuift actrice Georgina Verbaan aan. Zij won in 2015 een Gouden Kalf en schittert in de premièrefilm Buiten is het feest. 

Genomineerden Gouden Kalf

Op maandag 28 september presenteren filmkenners Bahram Sadeghi en René Mioch samen de live-bekendmaking van de genomineerden van de Gouden Kalf Competitie 2020. De dynamische talkshow wordt muzikaal begeleid door Ocobar. Hij zal in de laatste talkshow op donderdag 1 oktober vooruit kijken naar het Grolsch Gouden Kalveren Gala. En het komende filmjaar bespreken.

Bartty Atsma en Rebecca van Unen

Dinsdagavond 29 september neemt internationaal acteur Barry Atsma plaats als Blikverruimer. Hij is momenteel op tv te zien in het derde en laatste seizoen van Klem. Woensdagavond 30 september vertelt Rebecca van Unen over haar werk als casting director.

Laatste talkshow NFF

René Mioch kijkt in de laatste talkshow met onder andere actrice Willeke van Ammelrooy en internationaal kostuumontwerper Jany Temime terug op de rijke historie van 40 jaar NFF. 

Cesar Majorana en schrijvers

Elke talkshow bevat een item van Cesar Majorana die het festival induikt en beschouwt wat je beslist niet mag missen. Een ander vast onderdeel is een dagelijkse column van diverse schrijvers. Denk aan Babs GonsMaartje Wortel, Ray Fuego en Mounir Samuel.

De NFF Talkshow is je dagelijkse portie gratis filmvoer, live van 19:00 tot 20:00 uur op www.filmfestival.nl.

Foto: Nederlands Film Festival | Gouden Kalveren Talkshow | Art Rooijakkers | Foto © Robert Tjalondo |

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

25 september 2020 /