Love Island introduceert Casa Amor – break vaste koppels

Love Island introduceert Casa Amor; een villa voor de ultieme test van de Islanders. Er volgt een break voor de vaste koppels. Hoe ervaren ze het dat ze uit elkaar worden gehaald? Kunnen ze de verleiding weerstaan? Er staan in Casa Amor namelijk nieuwe, knappe singles te wachten!

Casa Amor / Love Island

De mannen gaan enkele dagen naar het gloednieuwe Casa Amor. Dit is een andere villa waar single dames hen op staan wachten. Ook de vrouwen blijven niet alleen achter, nieuwe mannen zullen hun opwachting maken in de villa.

Welke koppels overleven break Casa Amor?

De break tussen de huidige koppels zal hun relatie zwaar op de proef stellen en wat is Love Island zonder een herkoppeling aan het einde van Casa Amor? Welke relaties houden stand en welke troeven gooien onze nieuwe singles in de strijd? Je ontdekt het vanaf aanstaande dinsdag in Love Island.

Nieuwe introductie Love Island

Casa Amor is een twist die je kunt kennen van het derde seizoen Love Island UK. Na het grote succes van de tweede villa is het een vast onderdeel van de show geworden.

Love Check-up & Het Thuisfront

Ik ben echt ontzettend nieuwsgierig naar deze toevoeging aan het programma. Love Island is mijn guilty pleasure show van dit moment. Iedere avond voor het slapen gaan, kijk ik de uitzending van die dag terug via Videoland. En ja, ook shows als Love Check-up en Het Thuisfront kan ik niet weerstaan. Vanuit Nederland kijk ik deze programma’s via Videoland.

Favoriete koppel Love Island 2020

Mijn favorieten van dit moment? Dat zijn absoluut Mert Okatan en Joan Pronk; zij vormen wat mij betreft echt een sterk koppel op Love Island. Of Mert en Joan Casa Amor gaan overleven? Mert heeft natuurlijk nog niet zoveel ervaring met relaties, dus dat kan nog wel spannend worden. Anderzijds: als ze de verleiding uit Casa Amor kunnen weerstaan dan kunnen Joan en Mert net zo goed meteen meedoen aan Temptation Island Vips. Wat dat betreft, vind ik daar de toevoeging van het nieuwste onderdeel het meeste op lijken.

Maakt Raphaëlla er weer een drama van?

Verder ben ik vooral erg nieuwsgierig naar wat dit nieuwe spelement te weeg gaat brengen. Ik denk ook een hoop drama bij Imen (zij voelt tenslotte meer voor Remco dan hij voor haar) en Raphaëlla (ze komen tenslotte allemaal voor haar Mattie, zoals ze iedere keer lijkt te verzuchten als er single dames de villa binnenkomen).

Love Island, elke dag om om 21u30 op VIJF (België) en RTL5 (Nederland).

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

17 september 2020 /