Temptation Island USA op VIJF – dit zijn de koppels

Temptation Island USA is terug op VIJF. Vanaf vanavond (vrijdagavond 4 september) kun je om 21.30 uur zien of de vier Amerikaanse koppels de verleiding van de 24 singles wel kunnen weerstaan. Al vanaf de eerste aflevering gaat het er heet aan toe…

Temptation Island USA – 4 koppels

De koppels doen mee om hun relatie te testen, de singles zijn op zoek naar liefde. 12 single vrouwen en 12 single mannen leggen de koppels het kampvuur aan de schenen. En het spel der verleiding barst meteen los…

Wist je dat er ook een Temptation Island bordspel is?

Ashley H. (25) en Casey (26)

Tandartsassistente Ashley en online verkoper Casey zijn anderhalf jaar samen. Casey was altijd een party boy, maar liet dit achter voor Ashley. Dit zorgt voor wrevel bij Casey, want soms verlangt hij nog terug naar het feestleven. Op Temptation Island USA wil hij er achter komen of Ashley het waard is om de volgende stap te zetten. Ashley wil ondervinden of haar Casey überhaupt wel al klaar is voor die volgende stap.

Ashely en Casey in Temptation Island USA te zien op VIJF

Esonica (30) en Gavin (26)

Leasing professional Esonica en persoonlijk beveiliger Gavin zijn anderhalf jaar een koppel.  Esonica is klaar voor de volgende stap, trouwen, maar eerst zal op Temptation Island USA moeten blijken of ze wel echt de ware zijn voor elkaar.

Esonica en Gavin in Temptation Island USA te zien op VIJF

Kate (34) en David (28)

Kate en David waren jarenlang rivaliserende winkelverkopers, maar werden uiteindelijk verliefd op elkaar en zijn inmiddels al drie jaar gelukkig samen. Ze gingen in het verleden allebei al eens vreemd (Kate was toen zelfs al getrouwd), maar gedurende hun huidige relatie  zijn ze elkaar altijd trouw gebleven. Op Temptation Island USA zullen ze allebei moeten bewijzen dat ze inderdaad enkel oog voor elkaar hebben.

Kate en David - Temptation Island USA te zien op VIJF

Ashley G. (30) en Rick (32)

Winkelmanager Ashley en model Rick zijn al vier jaar samen, maar hun relatie kreeg een flinke knauw toen Rick vreemd ging. Bovendien vindt Rick het net als Casey lastig om het feestleven los te laten. Op Temptation Island is het dan ook vooral Rick die zich zal moeten bewijzen. Kan hij de verleiding van feesten en vrouwen weerstaan?

Asheley & Rick Temptation Island USA te zien op VIJF

Temptation Island USA is vanaf 4 september elke vrijdag te zien om 21.30 op VIJF.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

4 september 2020 /