Bab Buelens en Vincent Banic willen een puppy

Bab Buelens en Vincent Banic willen een puppy! In de derde aflevering van Beestig (zaterdag 9 mei om 18.25 uur bij VTM en terug te kijken via VTM GO) gaan ze op zoek naar het ideale hondje. In dezelfde aflevering zien we nog een bekend gezicht: Saartje Vandendriessche met haar Border Collie Lasse.

Bab Buelens en Vincent Banic

‘Puppyfever!’ In Beestig gaat dierendokter Joshua Dutré op zoek naar de ideale puppy voor Bab Buelens en Vincent Banic. De tortelduifjes hebben alvast enkele eisen voor hun toekomstige viervoeter: “We willen graag een lieve, sociale, knuffelbare en schattige hond”, vertelt Bab Buelens, “Eentje met veel haar, daar kun je goed in roefelen als je knuffelt.” 

Joshua Dutré neemt het koppel mee op kraambezoek bij een nestje Amerikaanse Cocker Spaniels, de perfecte match volgens hem. Bij aankomst is Bab Buelens meteen enthousiast: “Oh hoe leuk, it’s so fluffy!” Welke puppy mag over een paar maanden intrekken bij Bab Buelens en Vincent Banic? Hebben ze eigenlijk al een naam in gedachten?

  

Saartje Vandendriessche

Bab en Vincent zijn niet de enige dierenliefhebbers in bekend Vlaanderen. De kijker maakt in deze aflevering ook kennis met Border Collie Lasse. Sinds zijn komst, is geen enkele schoen meer veilig ten huize Saartje Vandendriessche. “Het is een schat van een hond, maar hij doet graag zijn goesting en eet ook heel graag sloffen en pantoffels”, zegt Saartje Vandendriessche

Bekende Vlamingen zijn sowieso dol op honden, zo maakten we in de eerste aflevering van Beestig van dit seizoen al kennis met labradoodle Dirkie Van den Steen (de hond van Julie Van den Steen).

Verder loopt Joshua Dutré stage bij boerenpaard Dina en garnaalvisser Stefaan en leren we meer  over de manier waarop vogels communiceren, neuriënde apen en veelvraten in de dierenwereld. 

Wist je dat Dierendokter Joshua Dutré zijn passie voor dieren in een boek heeft beschreven? Het is net uitgekomen.

Beelden VTM

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

9 mei 2020 /