30.000 Vlamingen willen meedoen aan De Mol

30.000 Vlamingen willen meedoen aan het volgende seizoen van De Mol. Alleen was er maar plek voor 5.000 gelukkigen. Maar goed nieuws, want vandaag heeft VIER bekendgemaakt dat nog 5.000 gelukkigen meegaan in de voorselectie.

Bloedstollende finale De Mol

Gisteren keken maar liefst anderhalf miljoen Vlamingen naar de ontknoping van De Mol. Ze zagen dat Alina – na een bloedstollende finale – werd ontmaskerd als de mol door Jolien. Daarna kon iedereen zich inschrijven. Voor het eerst werd daar een limiet opgezet, maar dat bleek dus al snel te weinig te zijn.

Meer inschrijvers dan ooit

Team De Mol vertelt: “Met bijna anderhalf miljoen kijkers brak niet alleen de finale van De Mol een record. Ook de honger om mee te doen aan een nieuwe reeks was nog nooit zo groot. Bijna 30.000 mensen probeerden gisteravond hun kandidatuur in te dienen. Dat zijn er meer dan dubbel zoveel als in de hele inschrijvingsperiode vorig jaar, en dus veel meer dan wij ooit hadden durven denken. Door die uitzonderlijk grote toeloop konden ook onze servers al die inschrijvingen niet slikken.”

200 kandidaten op gesprek

“Door die overrompeling hebben we beslist om de limiet van 5.000 kandidaten op te trekken naar 10.000.Op die manier geven we dubbel zoveel mensen de kans om een van de 200 kandidaten te worden die worden uitgenodigd voor een gesprek. Wie bij die eerste 10.000 was om zich in te schrijven, maar daar wegens de technische problemen niet in geslaagd is, wordt vandaag persoonlijk gecontacteerd. Daarnaast willen we sowieso iedereen die zich kandidaat stelde vanuit de grond van ons hart bedanken. Een groter compliment kunnen wij als televisiemakers niet krijgen”, besluiten de makers van De Mol.

Zondag 3 mei kan de kijker op VIER nog een laatste keer genieten van dit seizoen. Zou het ook iets voor jou zijn? Thuis kun je in ieder geval het Mol-spel spelen. Ook leuk voor deze tijd: het boek ‘De Mol‘.

Foto: VIER.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

27 april 2020 /