Nathalie Meskens schrijft boek Plan vegan

Nathalie Meskens zit niet stil! Naast alle tv-klussen heeft ze ook nog tijd om een boek te schrijven. Je kent misschien Plan Boost al? Met Plan vegan heeft Nathalie Meskens hier het vervolg op geschreven. In haar nieuwe boek zal ze honderd eenvoudige recepten delen, waarmee een veganistische levensstijl haalbaar is. Inmiddels is de actrice uit Gina & Chantal al twee jaar veganist. 

Plan vegan verschijnt op 24 september bij Borgerhoff & Lamberigts. De uitgeverij beschrijft het boek zo: “Na haar bestseller ‘Plan Boost’ neemt Nathalie Meskens jou mee op de vegantoer nadat de populaire spring in ’t veld 2 jaar geleden zelf koos voor een veganistische levensstijl. In dit boek wil Nathalie jou gidsen om bewust om te gaan met jezelf, je lichaam, je mindset, je voeding en je omgeving.”

“We hebben maar één lichaam en hebben er alle belang bij om er verstandig mee om te gaan. Plan Vegan is geen trend, maar een levenswijze die door steeds meer mensen wordt aangemeten. En neen vegan is niet langer iets voor geitenwollensokken, maar wordt steeds vaker gelinkt aan een zelfbewuste en coole manier van leven. Zo is bijvoorbeeld Beyonce ooit begonnen met het experiment om eens een paar weken vegan te gaan, maar uiteindelijk is ze er nooit meer mee gestopt. Voor je het weet, wordt het je nieuwe way of living en wil je niet meer terug.”

Nieuw boek Nathalie Meskens veganistisch

Nou… dat moet iedereen natuurlijk vooral zelf weten. Maar als je interesse in hebt, dan zou Plan vegan van Nathalie Meskens wel eens een mooie gids kunnen zijn. Naast 100 gezonde, snelle recepten, deelt ze namelijk nog meer tips en tricks om bewuster om te gaan met jezelf en je omgeving. Ook naar dat laatste ben ik heel erg nieuwsgierig. 

Je kunt het boek nu al bestellen, zodat het meteen bij jou op de mat valt. 

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

3 september 2019 /