Barbara Sarafian en Erik van Looy bij Jani Kazaltzis

Barbara Sarafian en Erik van Looy zijn te gast in het nieuwe seizoen van Zo Man Zo Vrouw op de Vlaamse commerciële zender VIER. Morgen (3 september) gaat het nieuwe seizoen van start. En wel meteen met deze bekende Vlamingen.

Jani Kazaltzis restylet er ondertussen al jaren op los, maar toch zijn er nog heel wat modeblunders in Vlaanderen die de stylingheld graag de wereld uit wil helpen. Beginnen doet hij met twee VIPS: Erik Van Looy en Barbara Sarafian.

Barbara Sarafian

Barbara Sarafian daarentegen draagt alles wat opvalt, blinkt en in het oog springt. De Gentse diva met Armeense roots komt binnen in een fluogroene jack en latexbroek, de look is op z’n zachtst uitgedrukt opvallend, maar toch vindt Jani de stijl van Barbara “Absolutely Fabulous”.

Over Barbara Sarafian heb ik op Vlaams Kijken al de nodige artikelen geschreven. Klik hier voor het overzicht van haar werk.

Erik Van Looy

Erik Van Looy (regisseur van verschillende Vlaamse films) maar vooral bekend als presentator van De Slimste Mens Ter Wereld met de sappigste lach ter wereld, is iemand die het liefst van al onzichtbaar door het leven gaat en daar kleedt hij zich ook naar. In zijn t-shirt van 25 jaar oud voelt Erik zich als een vis in het water.

Jani Kazaltzis seizoen 2019 op VIER

Carnavalwinkel

Wanneer de stijlgoeroe een kijkje neemt in de kast van Barbara, vindt hij deze toch iets minder fabulous. Op het eerste gezicht heeft de kleerkast van Barbara volgens Jani iets weg van een carnavalwinkel, maar wanneer de blondine enkele kledingstukken aantrekt moet Jani toegeven dat Barbara met erg veel wegkomt. “Ik wil haar uit mijn show, ik kan hier niet tegen!”, aldus Jani.

Motorbroeken

Eén van de pronkstukken uit Barbara’s kast is een jurk die nog van haar grootmoeder geweest is, zij was net als Barbara actrice. Daarnaast vindt Jani een aantal motorbroeken tussen de kleding van Barbara. Maar dat vindt Jani maar niets, “Een motorbroek kopen zonder dat je met de motor rijdt, dat is toch als een fietshelm dragen zonder dat je een fiets hebt?”.

Erik van Looy en Barbara Sarafian bij Jani Kazaltzis

Berenmuts

In de kast van Erik vindt Jani ook een aantal prachtexemplaren, van een berenmuts tot een zwembroek die bijna op zichzelf recht blijft staan … Heel bijzonder allemaal. Erik zelf is naar eigen zeggen een echte Jani-fan: “Ik zie Jani echt heel graag, dus als hij zegt dat ik er goed uitzie dan voel je mijn hart tekeer gaan”, aldus de presentator.

Barbara Sarafi-man

Tijdens de restyling die Erik en Barbara zelf mogen doen gaat het even mis, Erik kiest voor een atypische look en Jani maakt kennis met Barbara Sarafi-man. Jani besluit om zelf de touwtjes in handen te nemen en steekt de BV’s in een nieuw glamoureus jasje.

Diva

Deze week komen de scherpe commentaren echter niet alleen van Jani, ook Barbara Sarafian is niet op haar mondje gevallen en heeft haar uitgesproken mening steeds klaar voor zowel Jani als Erik. Barbara wil Erik raken met de transformatie, ze wil dat hij dolblij is met zijn nieuwe look en dat blijkt niet evident te zijn. Jani stelt enkele looks voor maar de kritische diva is niet snel onder de indruk. Voor Barbara is de Divalook de enige optie, Jani kiest voor de glitter en glamour die hoort bij een vrouw als Barbara Sarafian. Voor Erik gooit Jani het over een andere boeg: Erik Van Looy meets James Bond.

James Bond

De final look laat de twee sterren sprakeloos achter, zowel Erik als Barbara staan met hun mond vol tanden wanneer ze elkaar en zichzelf zien. Wanneer Erik in de spiegel kijkt merkt hij toch één probleempje op: hij vindt zichzelf knap. Volgens Barbara ziet ze in de spiegel een vrouw waar niet mee te sollen valt. Met andere woorden, Jani does it again …

 Zo Man Zo Vrouw, vanaf dinsdag 3 september om 20u35 op VIER

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

2 september 2019 /