Streamingdienst WithLove.tv nader bekeken

Streamingdienst With Love is voor mij een nieuwkomer, waar ik toevallig tegen aan ben gelopen. De dienst bestaat sinds vorig jaar en richt zich volledig op romantische films en series. Tijd om ‘m eens nader te bekijken. Ik zet voor jullie op een rijtje welke Vlaamse (en Nederlanse) films je er in augustus 2019 vindt.

Smoorverliefd

De film Smoorverliefd geeft je een kijkje in het liefdesleven van vier Belgische vrouwen. Tienerdochter Eva, haar moeder Judith, tante Barbara en grote zus Michelle weten vinden de liefde maar lastig. Affaires, kinderwensen, oude liefdes, lust en prille verliefdheid: alles komt voorbij! Een heerlijke warme winterfilm… Dit is trouwens zo’n Vlaamse film, die uiteindelijk ook een Nederlandse remake heeft gekregen.

Allemaal Familie

Bob en Greta De Jaegher zijn al veertig jaar gelukkig getrouwd. Maar niet alles is wat het lijkt, want op hun huwelijksdag vertellen ze aan hun zonen dat ze niet meer gelukkig zijn samen en uit elkaar gaan. In Allemaal Familie blijkt dat elk huisje zijn kruisje heeft. Zo wil schoondochter Billie een baby, haar man Steve wil dichter bij zijn gevoel komen, broer Carl wil vooral geen verantwoordelijkheid en Rik wil zijn overleden vrouw (de dochter van Bob en Greta) terug. Je kunt op papier dan wel familie van elkaar zijn, maar dat betekent nog niet dat je dezelfde normen en waarden deelt. Allemaal Familie is een remake van Alles is Familie.

Nederlandse films

Wat Nederlandse films betreft, spot ik Hartenstraat en Leve Boerenliefde. Beide Nederlandse films zijn zowel op Videoland als Netflix te bekijken. De Vlaamse films kom ik nergens tegen. Ik spot alleen de remake van Smoorverliefd. Die staat ook zowel op Netflix als Videoland. Alles is Familie staat ook op Videoland.

Over WithLove.tv

WithLove.tv werd op 19 december 2018 gelanceerd in Nederland. Hier vind je het grootste aanbod romantische films en series, die nergens anders te zien zijn. Met een abonnement van €5.95 per maand kun je daar overal en onbeperkt naar kijken. De romantische films worden geselecteerd voor en door romantiek fans.

Is WithLove.tv de moeite?

Nog een streamingdienst… Tja, en geloof me het zal zeker niet de laatste zijn. Vind ik het de moeite om WithLove aan te schaffen naast de pakketten die we al hebben? Voor de Vlaamse films en series niet. Maar als je echt een liefhebber van het romantische genre bent, dan weet je hier wel dat je bij iedere productie goed zit. Daarbij gaan ze echt over de grenzen heen. Zo presenteren ze nu bijvoorbeeld Love After Loving. Deze 70-delige serie is een hit in Zuid-Amerika.

Wat kost WithLove.tv

Wat de kosten betreft, is WithLove aantrekkelijk geprijsd. Je kunt voor 2 cent 14 dagen kijken. Een maandabonnement kost 5,95 euro per maand. Sluit je ‘m voor een half jaartje af dan betaal je 29,95 euro. Voor een jaar is het 59,95 euro. Als je dus een beperkt budget hebt én het liefst weg zwijmelt, dan is dit een perfecte keuze om eens te proberen. De dienst is zowel in Nederland als België beschikbaar.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

21 augustus 2019 /