Zie Mij Graag seizoen 3 in de maak

Zie Mij Graag seizoen 3 is in de maak. Op figuratie.be zie ik dat er voor opnames in januari verschillende mensen worden gezocht. Ik kijk er naar uit! Zie Mij Graag is zo’n serie die je opzet voor zo’n momentje, waarop je even niets moet. Kopje thee met wat lekkers erbij en genieten maar. Dat kan vanuit Nederland door gewoon op Eén af te stemmen of via Videoland (seizoen 1 staat hier nu op, bij Videoland konden ze me nog niet bevestigen of/wanneer het tweede seizoen online gaat).

UPDATE 19/12/2019: het derde seizoen is vanaf 7 januari iedere dinsdag te zien om Eén. Hier lees je er alles over.

Wat Zie Mij Graag seizoen 3 allemaal in petto heeft? Ik heb nog geen officiële berichten vanuit de omroep of productiemaatschappij ontvangen, maar als je op figuratie snel door de aangeboden functies bladert, dan kun je je wel een idee vormen. Zo zoeken ze namelijk diverse mensen die willen figureren op de kraamafdeling in het ziekenhuis, maar ook voor in een babywinkel. Er komt dus een zwangerschap aan. Waarschijnlijk van het lief van Ben (gespeeld door Stan van Samang). Althans, dat denk ik als ik lees ‘Aanstaande vader die zijn zwangere vrouw ondersteunt bij de bevalling – scène met Stan Van Samang’.

Aan de andere kant zoeken ze ook een begrafenisondernemer die een scene zal doen met de voltallige cast van Zie Mij Graag… Of er wijzigingen in de cast zijn, durf ik nog niet te zeggen. Ik ga er vanuit dat de vaste cast, die bestaat uit de eerder genoemde Stan van Samang (Ben), Alejandra Theus (Anna), Inni Massez (Sas), Tine Embrechts (Nicole), Wouter Bruneel (Gunter), Sanne Samina Hanssen (Sien), en de kindjes: Mo Bakker (Vic) en Kes Bakker (Lou).

Alles over Zie Mij Graag

Als er meer nieuws over Zie Mij Graag seizoen 3 is, dan deel ik dat natuurlijk meteen met jullie. Kijken jullie ook uit naar deze serie of is het jullie smaak niet?

Foto: Zie mij graag (c) VRT.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

29 december 2018 /