Loslopend wild & gevogelte seizoen 1 terug op Eén

Loslopend wild & gevogelte seizoen 1 komt dit najaar terug op Eén. Wat mij betreft is dit absoluut een aanrader voor liefhebbers van humor. Ik heb in ieder geval ontzettend kunnen lachen van de sketches die ik de afgelopen jaren heb gezien. Als het zover is, gaat-ie hier thuis dus gewoon op de herhaling.

Loslopend wild & gevogelte is intussen een begrip bij Eén, maar hoe begon het allemaal? Humorliefhebbers kunnen dit najaar opnieuw genieten van het eerste seizoen van Loslopend wild. De reeks sketches toont de hectiek van het dagelijkse leven en brengt humor over hoe vrouwen en de mannen rondom hen zich door allerlei grappige en herkenbare situaties worstelen.

Want vrouwen kunnen, mogen en willen vandaag álles! Ze streven naar een succesvolle carrière, maar ook naar een gezonde relatie met drie flinke kinderen. Ze nemen te veel hooi op hun vork; elke week aperitieven met de vriendinnen maar ook op familiebezoek, drie keer per week gaan sporten, een cursus Italiaans volgen en altijd thuis zijn voor het gezin. Ze willen de meest geliefde
dochter zijn, de perfecte moeder, de onmisbare echtgenote, de trouwe minnares, de sympathieke collega, de liefste buurvrouw en de beste vriendin, en dat allemaal tegelijkertijd.

Ze verlangen naar een gezonde, stabiele relatie en een boeiend seksleven, vijfhonderd vrienden op Facebook én complete innerlijke rust… En daar kan het al eens fout lopen. Al die ambities en verzuchtingen worden in Loslopend wild treffend vertolkt door een dreamteam. Onder andere Els Dottermans, Camilia Blereau, Gilda De Bal, Reinhilde Decleir, Ini Massez, Inge Paulussen, Alejandra Theus, Anemone Valcke, Steve Geerts, Ben Segers, Marc Van Eeghem en Lucas Van den Eynde geven het beste van zichzelf in dit eerste seizoen.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

17 oktober 2018 /