Loslopend wild & gevogelte seizoen 1 terug op Eén

Loslopend wild & gevogelte seizoen 1 komt dit najaar terug op Eén. Wat mij betreft is dit absoluut een aanrader voor liefhebbers van humor. Ik heb in ieder geval ontzettend kunnen lachen van de sketches die ik de afgelopen jaren heb gezien. Als het zover is, gaat-ie hier thuis dus gewoon op de herhaling.

Loslopend wild & gevogelte is intussen een begrip bij Eén, maar hoe begon het allemaal? Humorliefhebbers kunnen dit najaar opnieuw genieten van het eerste seizoen van Loslopend wild. De reeks sketches toont de hectiek van het dagelijkse leven en brengt humor over hoe vrouwen en de mannen rondom hen zich door allerlei grappige en herkenbare situaties worstelen.

Want vrouwen kunnen, mogen en willen vandaag álles! Ze streven naar een succesvolle carrière, maar ook naar een gezonde relatie met drie flinke kinderen. Ze nemen te veel hooi op hun vork; elke week aperitieven met de vriendinnen maar ook op familiebezoek, drie keer per week gaan sporten, een cursus Italiaans volgen en altijd thuis zijn voor het gezin. Ze willen de meest geliefde
dochter zijn, de perfecte moeder, de onmisbare echtgenote, de trouwe minnares, de sympathieke collega, de liefste buurvrouw en de beste vriendin, en dat allemaal tegelijkertijd.

Ze verlangen naar een gezonde, stabiele relatie en een boeiend seksleven, vijfhonderd vrienden op Facebook én complete innerlijke rust… En daar kan het al eens fout lopen. Al die ambities en verzuchtingen worden in Loslopend wild treffend vertolkt door een dreamteam. Onder andere Els Dottermans, Camilia Blereau, Gilda De Bal, Reinhilde Decleir, Ini Massez, Inge Paulussen, Alejandra Theus, Anemone Valcke, Steve Geerts, Ben Segers, Marc Van Eeghem en Lucas Van den Eynde geven het beste van zichzelf in dit eerste seizoen.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

17 oktober 2018 /