Beau Séjour met geweldige Lynn Van Royen op dvd

Beau Séjour met een geweldige Lynn Van Royen is op dvd uitgebracht. Als jij deze serie vorig jaar gemist hebt op Eén (en je hebt geen Netflix) is er dus niets aan de hand. Want voor de prijs hoef je het niet te laten. Ik kan je namelijk vertellen dat deze serie mij echt in zijn macht had. Iedere zondagavond zat ik voor de buis. En dan moet je weten dat ik eigenlijk helemaal niets heb met verhalen die duidelijk verzonnen zijn; een dood tienermeisje kan tenslotte niet zelf op zoek gaan naar haar moordenaar. Nou, in Beau Séjour kan dat dus wel.

Hier lees je alles over het tweede seizoen van Beau Séjour.

Het tienermeisje Kato Hoeven (Lynn Van Royen) komt bij bewustzijn op een hotelkamer. Ze tast naar haar pijnlijke schedel. Haar handen hangen vol bloed. Uit de badkamer klinkt geluid. In de lavabo wast een onherkenbaar persoon bloed van zijn handen. Seconden later valt de deur in het slot. Wanneer Kato angstig de kamer verkent, ziet ze haar eigen levenloze lichaam morsdood in de badkuip liggen. Een diepe angst maakt zich van Kato meester. Langs het raam glipt ze naar buiten. Waar is ze, verdomme? Haar blik gaat omhoog. Bovenaan het gebouw dat ze achter zich laat, prijkt in sierlijke letters de naam van het hotel: Beau Séjour.

Uitgeput en nog altijd onder het bloed, stuikt Kato binnen in het huis van haar ongeruste moeder die de huistaken van haar leerlingen verbetert. Maar haar mama, Kristel (gespeeld door Inge Paulussen), reageert niet op haar aanwezigheid. Kato krijgt geen contact met haar. Ze roept en smijt gefrustreerd het pak papieren door de living, maar haar moeder merkt er niets van. Langzaam maar zeker dringt het tot Kato door: ze is dood. Dat wordt even later nog duidelijker wanneer Kato’s lijk uit de grindplassen van Dilsen-Stokkem wordt gevist.

Vijf ‘zieners’
Niemand kan Kato nog zien of horen. Maar gaandeweg ontdekt ze dat er toch een handvol mensen zijn die haar nog wél zien, alsof ze nog onder de levenden is. Sommigen van hen kent ze, anderen niet. De vijf zieners zijn hoofdinspecteur van de lokale politie Alexander Vinken (gespeeld door Johan Van Assche), maar ook haar vader Luc Hoeven (een rol van Kris Cuppens), haar vriendin Ines (Joke Emmers), haar stiefzus Sofia (Charlotte Timmers) en de knappe jongen Charlie (Joren Seldeslachts).

Wie heeft haar vermoord? En waarom zijn er enkele mensen die haar toch nog kunnen zien? Waarom net die mensen?

Kortom: een serie die je niet loslaat.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

28 februari 2018 /