Auwch tweede seizoen voorjaar 2017 op tv

Auwch tweede seizoen in het voorjaar van 2017 op tv. De succesvolle komische reeks met Ben Segers en Axel Daeseleire was zo’n succes, dat er inmiddels aan een volgende serie wordt gewerkt die eveneens op Vier zal uitgezonden worden.

Het derde seizoen van Auwch wordt najaar 2019 uitgezonden op VIER.

Ontwikkelingen

In april 2016 is alvast een start gemaakt met het nieuwe seizoen zo zien we op Facebook. Waar ik via een persbericht van Vier dacht te begrijpen dat het nieuwe seizoen in 2018 op de buis verschijnt, daar stuurde de beheerders van de Auwch-Facebookpagina mij een berichtje dat dit voorjaar 2017 moet zijn. Goed nieuws dus!

Helaas is van het tweede seizoen (nog) geen dvd beschikbaar. Je kunt wel het eerste seizoen aanschaffen.

Over Auwch

Waar ging Auwch_ ook alweer over? Ben Segers en Axel Daeseleire raken voortdurend verzeild in alledaagse pijnlijke en gênante situaties. Met de gekende ongemakkelijke stiltes tot gevolg… De schijnbare onmogelijkheid van mannen om vrouwen te begrijpen staat daarin dikwijls centraal, maar ook de onhandigheid in omgang met vrienden en met collega-bv’s in hun professionele leven.

Ben Segers en Axel Daeseleire spelen niet alleen de hoofdrollen; ze spelen ook zichzelf. Okay, in het geval van Ben gaat het om een uitgerangeerde versie, waarbij zijn sociale onhandigheid hem vaak in problemen brengt. Axel speelt een uitvergrote versie van zichzelf. Hij is niet ongevoelig voor de aandacht van vrouwen en misbruikt hiervoor maar al te graag zijn status als BV.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

31 augustus 2016 /