Barbara Sarafian speelt psychiater Gijselbrecht in Professor T.

Barbara Sarafian speelt psychiater Gijselbrecht in het tweede seizoen van Professor T. dat aanstaande zondag van start gaat om 21.35 uur op Eén. Zij laat Professor T. (Koen De Bouw) na zes maanden vrijwillige opname in een psychiatrische instelling niet zomaar gaan. Hoewel hij ongetwijfeld haar moeilijkste patiënt was, krijgt T. van haar enkele heel bijzondere – en voor hem vreselijke – opdrachten.

Er is daarnaast nog een nieuw gezicht in de serie te zien: Steve Geerts kruipt in de huid van John Van Humbeeck. Hij is de nieuwe collega van Annelies Donckers (een rol van Ella Leyers).

Foto’s uit Professor T. seizoen 2 met Barbara Sarafian

professort_seizoen2_barbarasarafian_koendebouw

professort_seizoen2_koendebouw

professort_seizoen2

professort_seizoen2_koen_de_bouw

professort_seizoen2_barbara_sarafian

Bekijk Professor T. op DVD.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

29 augustus 2016 /