Tweede seizoen Professor T. start 4 september

Tweede seizoen Professor T. start op zondag 4 september om 21.30 uur op Eén. Heb jij ook zo genoten van het eerste seizoen? Ik in ieder geval wel. Juist doordat Koen De Bouw het bizarre personage professor T. zo goed neerzet, voel je je gewoon plaatsvervangend ongemakkelijk voor hem. En dat geeft toch een extra dimensie aan zo’n serie. Ik kijk dus uit naar het tweede seizoen Professor T..

Zes maanden nadat hij zich vrijwillig heeft laten opnemen, verlaat professor T. (Koen De Bouw) de psychiatrische instelling. En hoewel hij ongetwijfeld haar moeilijkste patiënt was, wil psychiater Gijselbrecht (Barbara Sarafian) hem niet zo maar laten gaan. T. krijgt van haar enkele heel bijzondere – en voor hem vreselijke – opdrachten.

Annelies Donckers (Ella Leyers) verwelkomt intussen een nieuwe collega, John Van Humbeeck (Steve Geerts). Dat gebeurt echter niet van harte. De zorgen om haar vriend en collega Daan (Bart Hollanders) en om haar steeds zieker wordende vader (Gène Bervoets) eisen een grote tol. Gelukkig kan Annelies weer op de excentrieke professor rekenen om de meest complexe misdrijven op te lossen.

Professor T.: vanaf 4 september elke zondag om 21.30 uur op Eén.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

26 augustus 2016 /