Vermist seizoen 7: aflevering 1 met De Ideale Wereld

Vermist seizoen 7 begint aflevering 1 met de heren van De Ideale Wereld. Otto-Jan Ham, Jelle De Beule en Sven De Leijer spelen een gastrol in de serie. Het scenario van deze aflevering werd geschreven door niemand minder dan Jan Verheyen, de regie was in handen van Hans Herbots. De opnames vonden plaats in april vorig jaar. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen wordt uitgezonden op donderdag 4 februari om 21u15 op VIER.

Om het de heren niet te moeilijk te maken, mogen ze gewoon zichzelf spelen in de fictiereeks. Tijdens een uitzending van De Ideale Wereld zetten enkele linksradicale jongeren de boel op stelten. Wanneer achteraf blijkt dat Eline, een van de actievoerders, is verdwenen, wordt het bittere ernst… De Cel Vermiste Personen begeeft zich in de wereld van de politiek en de andersglobalisten op zoek naar een spoor van Eline… Naast Otto-Jan Ham, Jelle De Beule en Sven De Leijer spelen ook Jasmin Jaspers, Karin Tanghe en Ivan Pecnik een gastrol.

Vermist seizoen 7

Het zevende seizoen van Vermist is ook het allerlaatste. Inge Paulussen, Stan Van Samang, Mathijs F. Scheepers en Marieke Dilles kruipen nog één keer in de huid van Anouk, Steve, Michael en Eva van de Cel Vermiste Personen. De Cel gaat niet op zoek naar de dader, zoals in de klassieke misdaadreeksen, maar wel naar de vermiste persoon. Een spannende race tegen de klok om slachtoffers te vermijden.

Met het laatste seizoen van Vermist komt er een einde aan de meest succesvolle internationale Vlaamse serie. Vermist was wereldwijd te zien in 92 landen en werd onder andere gedubd in het Frans, Duits, Spaans, Tsjechisch, Russisch en het Arabisch. Bovendien was Vermist de allereerste Vlaamse crimi-serie die een remake kreeg in het buitenland.

Alle seizoenen van Vermist zijn op dvd uitgebracht. Het is wel iets lastiger om de oude seizoenen op de kop te tikken, maar verschillende webshops hebben er zo nu en dan wel een aantal op voorraad. Op Bol.com kunnen ze daarnaast ook tweedehands worden aangeboden.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

2 februari 2016 /