Komt er nog een seizoen van Vermist?


Vier

Komt er nog een seizoen vanVermist? Vragen jullie je dat net als ik af? In Nederland kun je nu nog een paar afleveringen uit het zesde seizoen volgen, maar als je die – net als ik – al eerder via-via hebt gespot, dan moet je nog heel even geduld hebben. Na het zesde seizoen, volgt namelijk deel zeven. Seizoen zeven wordt vanaf begin februari op Vier uitgezonden en is tevens het laatste seizoen van Vermist.

Wist je dat Vermist niet alleen in Vlaanderen een succes is? De zenuwslopende zoektocht van de Cel Vermiste Personen naar een vermist persoon is ondertussen al verkocht aan 92 landen. Ook het zevende seizoen kan rekenen op een sterke hoofdcast met Joke Devynck, Marieke Dilles, Stan Van Samang en Mathijs F. Scheepers.

Jij kan het nieuwe seizoen als eerste exclusief ontdekken, op maandag 25 januari 2016 om 19.30 u in Kinepolis Antwerpen. Je leest er meer over op de website van Vier.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep.

Steun VlaamsKijken
Dit kun je doen met je Bol.com-aankopen. Als je via deze link je bestelling plaatst, ontvang ik een klein percentage. De opbrengst komt volledig ten goede aan de verdere ontwikkeling van de website. 

17 januari 2016 /