Komt er nog een seizoen van Vermist?

Komt er nog een seizoen vanVermist? Vragen jullie je dat net als ik af? In Nederland kun je nu nog een paar afleveringen uit het zesde seizoen volgen, maar als je die – net als ik – al eerder via-via hebt gespot, dan moet je nog heel even geduld hebben. Na het zesde seizoen, volgt namelijk deel zeven. Seizoen zeven wordt vanaf begin februari op Vier uitgezonden en is tevens het laatste seizoen van Vermist.

Wist je dat Vermist niet alleen in Vlaanderen een succes is? De zenuwslopende zoektocht van de Cel Vermiste Personen naar een vermist persoon is ondertussen al verkocht aan 92 landen. Ook het zevende seizoen kan rekenen op een sterke hoofdcast met Joke Devynck, Marieke Dilles, Stan Van Samang en Mathijs F. Scheepers.

Jij kan het nieuwe seizoen als eerste exclusief ontdekken, op maandag 25 januari 2016 om 19.30 u in Kinepolis Antwerpen.

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

17 januari 2016 /