Komt er nog een seizoen van Vermist?

Komt er nog een seizoen vanVermist? Vragen jullie je dat net als ik af? In Nederland kun je nu nog een paar afleveringen uit het zesde seizoen volgen, maar als je die – net als ik – al eerder via-via hebt gespot, dan moet je nog heel even geduld hebben. Na het zesde seizoen, volgt namelijk deel zeven. Seizoen zeven wordt vanaf begin februari op Vier uitgezonden en is tevens het laatste seizoen van Vermist.

Wist je dat Vermist niet alleen in Vlaanderen een succes is? De zenuwslopende zoektocht van de Cel Vermiste Personen naar een vermist persoon is ondertussen al verkocht aan 92 landen. Ook het zevende seizoen kan rekenen op een sterke hoofdcast met Joke Devynck, Marieke Dilles, Stan Van Samang en Mathijs F. Scheepers.

Jij kan het nieuwe seizoen als eerste exclusief ontdekken, op maandag 25 januari 2016 om 19.30 u in Kinepolis Antwerpen.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

17 januari 2016 /