Familie podcast Familieklap met Nona ’t Jolle en Yoren Linsen

Familie heeft nu een heuse podcast. Vanaf 31 augustus kunnen de fans van Familie luisteren naar Familieklap. Nona ’t Jolle en Yoren Linsen zijn de hosts van deze podcast. Iedere zaterdag kijken ze met een acteur terug op de afgelopen week. 

Podcast Familieklap

Welke verrassende plotwendingen kwamen er op de proppen? Zijn er hints of aanwijzingen die we gemist hebben? En welke scènes lieten de kijker met open mond achter? Kortom: allemaal van die zaken, die je als echte fan wil weten. En waar je misschien zelf ook wel zo je gedachten bij hebt.

Caroline Maes

In de eerste aflevering op zaterdag 31 augustus voelen Nona ‘t Jolle (kleindochter van Nonkel Jef) en Yoren Linsen actrice Caroline Maes aan de tand over de allereerste Familie-week van het nieuwe seizoen. Dat is meteen een aflevering die je niet mag missen, want in die eerste week van seizoen 34 gebeurt er natuurlijk een hoop.

Podcast Familie

De podcast over tv-serie Familie heet dus Familieklap. Je kunt ‘m luisteren op alle bekende podcastplatformen. Daarnaast kun je de afleveringen ook bekijken op VTM GO.

Seizoen 34

Familie begint op maandag 26 augustus om 20.05 uur aan seizoen 34. Een spannend begin, want de seizoensfinale mondde uit in een tikkende tijdbom. Letterlijk… Hier lees je er meer over.

Foto: VTM persbericht

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

26 augustus 2024 /