Kijk When Calls the Heart seizoen 11 op WithLove

Ken jij de serie When Calls the Heart al? Dit is de langstlopende originele Hallmark-serie, die inmiddels alweer toe is aan het elfde seizoen. When Calls the Heart seizoen 11 kijk je in België via Withlove. Er zijn weer twaalf nieuwe afleveringen. Ken je de reeks nog niet, dan valt er heel wat te bingewatchen (alle seizoenen staan namelijk op WithLove!).

When Calls the Heart

In de Canadees-Amerikaanse western-dramaserie When Calls the Heart volgen we het levensverhaal van de jonge Elizabeth Thatcher. Zij laat het rijke en vertrouwde leven achter zich en besluit om als onderwijzeres aan de slag te gaan in een kleine Canadese dorpje. Dit plaatje – Coal Valley – is gelegen in West-Canada en dankt zijn bestaan aan de plaatselijke kolenmijn. Het verhaal is gebaseerd op de boeken van Janette Oke. Michael Landon Jr. heeft het scenario geschreven.

Cast When Calls the Heart

In het elfde seizoen van When Calls the Heart bestaat de cast weer uit bekende gezichten. Denk aan Erin Krakow als Elizabeth Thornton, maar ook aan Pascalle Hutton als Rosemary coulter, Jack Wagner is Bill Avery, Kavan Smith speelt Leland Coulter, Chris McNally kruipt in de huid van Nathan Grant en Andrea Brooks zien we als Faith Carter. Verder in de cast van When Calls the Heart elf ook Martin Cummins, Loretta Walsh, Viv Leacock, Amanda Wong, Johannah Newmarch, Natasha Burnett, Ben Rosenbaum en Hrothgar Mathews.

Seizoen 11

Ook het elfde seizoen staat er weer van alles te gebeuren… Natuurlijk volgen we het liefdesleven van Elizabeth Thornton… Maar we zien ook hoe het dorp zich verder ontwikkeld. En ook een mysterie mag natuurlijk in het elfde seizoen niet ontbreken. Er speelt namelijk iets dat hun hele gemeenschap in gevaar brengt… Kortom: weer volop verhaallijnen, waardoor je aan de buis gekluisterd blijft zitten. En zoals ik eerder al schreef: ken je deze reeks nog niet, dan valt er heel wat te bingewatchen. Alle seizoenen van deze reeks staan op WithLove en zijn via die weg ook in België te kijken.

WithLove

Streamingdienst WithLove is wat mij betreft een unieke speler in de markt. Zij hebben de keuze gemaakt om alleen maar romantische films en series uit te zenden. Hier kun je hartverwarmende romances, adembenemende knappe filmhunks en heel veel happily-ever-afters verwachten. Naast When Calls the Heart kun je hier bijvoorbeeld ook naar de spin-off When Hope Calls kijken. Maar denk ook aan Heartland. In de top 5 van dit moment staan titels als Sweet Caroline, Friend Request, Love Comes Softly, The Baker’s Son en The Reluctant Nanny. Allemaal titels met weg-zwijmel-garantie.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

25 juni 2024 /