Telenovelle Milo tot seizoensfinale 21/06 later op tv, dan zomerstop

Telenovelle Milo is vanaf maandag 10 juni tot en met vrijdag 21 juni 2024 later op tv; de afleveringen kijk je dan om 20.05 uur in plaats van 18.20 uur. Aansluitend wordt Familie uitgezonden. Alleen op vrijdag 21 juni – wanneer de seizoensfinale van de telenovelle met Camille Dhont op tv is – is er geen Familie te zien. Dan staat de hele avond van VTM namelijk in het teken van de seizoensfinale van Milo.

Telenovelle Milo later op tv

Waar telenovelle Milo de afgelopen 89 afleveringen te kijken was van maandag tot en met donderdag om 18.20 uur. Daar gaat de reeks voor de zomerstop naar afleveringen van maandag tot en met vrijdag om 20.05 uur. Tien afleveringen waarin de telenovelle met Camille Dhont* volgens mij spannend gaat worden.

Zomerstop Milo

De zomerstop van telenovelle Milo gaat van start na de seizoensfinale op vrijdag 21 juni 2024. Wanneer het tweede seizoen van Milo vervolgens van start gaat, is nog niet bekendgemaakt. Natuurlijk houden we je daarvan wel op de hoogte in de telenovelle Milo Facebook-groep en via onder andere onze nieuwsbrief en social media-kanalen zoals Instagram, maar we zijn ook aan het testen met WhatsApp en TikTok (dus volg daar zeker). 

Milo seizoen 2

Als de zomerstop van Milo er op zit, dan heeft de reeks er 99 afleveringen opzitten. Althans vrijdag 21 juni 2024 start de 99ste aflevering. Misschien zenden ze dan meteen de 100ste uit. Dat zag je bij telenovelle Lisa natuurlijk ook, dat de seizoensfinale een dubbelaflevering was. Dat Milo seizoen 2 volgt, is wel duidelijk, want er zijn maar liefst 300 afleveringen aangekondigd van de telenovelle met zangeres Camille Dhont en al die andere Milo cast leden.

Foto’s VTM – Stills uit de aankomende afleveringen

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

10 juni 2024 /