Camping van De Leistert springt er uit…

Ken jij campings alleen uit tv-series en films als als Undercover, Ferry, Knokke Off en De Patrick… Of misschien alleen uit een reality-reeks als Massa is Kassa. Nou, dan wordt het hoog tijd dat je eens een kijkje gaat nemen bij De Leistert in het Nederlandse Roggel (Limburg). Dit park kun je niet vergelijken met wat je op tv ziet; deze plek biedt volop speelvertier voor de kids én de accommodaties zijn top (weet ik uit eigen ervaring).

De Leistert in Roggel

Recreatiepark De Leistert in Roggel behoort al een tijdje tot mijn persoonlijke favorieten voor een (korte) vakantie in Nederland. Wat heb ik daar met mijn gezin genoten. De mogelijkheden om te spelen zijn zowel binnen als buiten eindeloos. En dat is ideaal in een land met wisselende weersomstandigheden. Hier kan je vakantie niet in het water vallen. Zelf kun trouwens wel heerlijk in het water spetteren, bijvoorbeeld tijdens een dagje in het subtropische zwemparadijs. En er is zelfs een buitengolfslagbad.  

Accommodaties 

Je kunt bij De Leistert zowel vakantiehuisjes als plekken op de camping boeken. Als je ‘Glamping Nederland’ zoekt dan is dit echt jouw plekje. Ze hebben verschillende mogelijkheden van een romantische 2-persoons Cabin tot aan gave Safari Tenten. Je hebt Cabins met sanitair, maar ook tenten zonder toilet en badkamer. Kortom: je maakt Glamping bij De Leistert zo luxe als je zelf zou willen.

Glamping op De Leistert in Roggel (Limburg, Nederland)
Glamping op De Leistert in Roggel (Limburg, Nederland)

Kamperen met luxe!

Heb jij je eigen kampeermiddel en zoek je een camping met privé sanitair, dan zit je in Roggel ook goed. Sterker nog: hier in Limburg is privé sanitair wel meer dan alleen een eigen toilet (en douche). Bij het Comfort pakket heb je toilet, douche en vaatwasser tot je beschikking. Kies je voor Luxe, dan heb je er ook nog een koelkast bij. Wil je kamperen en ook nog eens van ultieme luxe genieten, dan kun je kiezen voor een Wellness plek. Dan heb je naast privé sanitair (wc en douche) niet alleen een koelkast, maar ook een infrarood sauna met ingebouwde radio. Al de kampeerplaatsen met privé sanitair beschikken over 16 ampère elektra (3680 Watt), water aan- en afvoer, verwarming en een CAI- aansluiting voor je televisie.

Mijn favoriete De Leistert plekjes

Daarbij deel ik ook nog graag mijn favoriete De Leistert plekjes met je. Twijfel je over kamperen in Nederland vanwege het weer, dan is het goed om te weten dat De Leistert volop binnenvertier biedt. Je hoeft dus niet de hele tijd met je gezinnetje knus in je caravan of tent te zitten als het regent, maar kunt ook genieten in de Indoor speeljungle (mijn favoriet!) en bij de overdekte Plaza. Daarnaast hebben wij de laatste tijd nergens zo lekker op een camping gegeten dan bij Restaurant Grillo. Tafelgrillen is sowieso super leuk als je kids al wat ouder zijn, maar het is vooral de kwaliteit van het vlees en de vis die er voor ons uit sprongen. Wat was dat lekker! 

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

13 mei 2024 /