Gratis darten kijken? Zo kijk je darts live op tv in Nederland

Darts live (én gratis) kijken op tv in Nederland? Dat lijkt nu de grote darttoernooien niet meer bij RTL7 te kijken zijn, veel lastiger. Je hebt tenslotte nu een abonnement op ViaPlay nodig, want daar is het darts nu te kijken. Toch hebben we een mogelijkheid gevonden om gratis darten te kijken. En dat gewoon met Nederlandstalig commentaar. Zo kijk je darts live op tv in Nederland!

Darts live op tv

Je kunt darts live op tv kijken in Nederland als je een abonnement hebt op ViaPlay (dat zou je zomaar kunnen hebben, omdat je de Formule 1 volgt). Heb je dat niet, dan kun je uitwijken over de grens. In Vlaanderen zendt VTM2 namelijk alle belangrijke wedstrijden uit. Je kunt VTM2 in Nederland gewoon kijken als je gebruik maakt van VTM GO. Hoe je dat doet, heb ik uitvoerig beschreven in het artikel: Vlaamse tv: VRT MAX, GoPlay, VTM Go, Streamz kijken in Nederland.

The Masters of Darts

Zo kun je nu iedere donderdag kijken naar Premier League Darts 2024 en in het weekend van 2 tot en met 4 februari zenden ze de The Masters of Darts uit met onder andere Dimitri Van den Bergh. En verschillende Nederlanders, zoals Dirk van Duijvenbode, Danny Noppert en Michael van Gerwen..

Gratis darten kijken

Loop je nu tegen de landbeperkingen aan, dan kun je een VPN Verbinding gebruiken. Dat doe ik zelf al een aantal jaar naar volle tevredenheid. We hebben nu (donderdag 1 februari) gekeken naar de beste deals voor je van Nord VPNVPN NederlandAtlasVPN en Shurfshark.

Kijken met VPN

Persoonlijk heb ik veel ervaring met VPN Nederland. Wat deze aanbieder voor mij interessant maakt, is dat alles in het Nederlands is. Dus zelfs als je niet zo handig bent, kun je gewoon eenvoudig alle stappen volgen of ze een berichtje sturen als het niet werkt. Ze hebben een handige app, zodat ik zowel op mijn iPhone, maar ook op de iMac eenvoudig kan kijken met VPN. Maar ook de andere aanbieders die ik hier boven heb genoemd, zijn altijd te testen. Ik kijk dan ook altijd even naar de geldende deals.

VPN deals…

  • AtlasVPN heeft een super scherpe actie, waarbij je bij een abonnement van 2 jaar 1,54 euro per maand betaald en ook nog eens 6 maanden gratis krijgt. Gebruik de couponcode PRIVACY24 en betaal 46,05 euro de eerste twee jaar. Ze hebben een 30 dagen geldteruggarantie voor als je niet tevreden bent. Wil je het een maandje proberen, dan betaal je 11,22 euro en heb je 14 dagen geldteruggarantie.
  • Shurfshark betaal je voor 24 maanden nu 59,54 (dat is 2,29 euro per maand) en krijg je ook nog eens twee maanden gratis. Ze hebben ook iets uitgebreidere pakketten, je moet dus ook even kijken wat voor jou past. Ook hun jaarprijzen zijn interessant; dan betaal je voor het starterspakket 2,99 euro per maand en krijg je ook 2 maanden gratis. Ze hebben daarnaast een 30 dagen geldteruggarantie. Bij Shurshark kun je het een maandje proberen vanaf 10,99 euro per maand.
  • VPN Nederland heeft wel een kortingsactie, maar die is deze keer toch minder scherp dan we van ze gewend zijn. Je betaald nu voor 1 jaar 3,99 euro per maand en kunt gebruik maken van zeven dagen geld terug garantie. Wil je het een maandje proberen dan betaal je bij VPN Nederland 9,95 euro per maand.
  • Nord VPN heeft op dit moment ook een kortingsactie lopen, maar we hebben de deals wel eens scherper gezien. Je betaald nu 3,90 euro per maand, wat uitkomt op 81,36 euro voor de eerste twee jaar. Zij hebben ook een 30-dagen-geld-terug-garantie. Wil je het een maandje proberen, dan betaal je voor de basis 12,99 euro.

Darts Live Stream

Daarnaast kun je natuurlijk ook op zoek gaan naar een (gratis) darts live stream. Zelf gebruik ik daar dus VTM2 voor, omdat die via de VTM GO app ook live te kijken is. Via vage sites zou ik zelf niet zo snel kijken. Daar ben ik zelf wat huiverig voor. Natuurlijk kun je op dat moment ook sowieso even je VPN Verbinding inschakelen.

Foto: VTM

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

1 februari 2024 /