Een huis vol 2024: deze families in seizoen 17 op tv

Het nieuwe jaar start goed voor de fans van Een huis vol. Vanaf vanavond – maandag 1 januari 2024 – is seizoen 17 weer elke werkdag te kijken op NPO1 bij KRO-NCRV. In het zeventiende seizoen worden de families Blom, Cudogham en Wildeman gevolgd.

Een huis vol 2024

2024 is een mooi jaar voor de liefhebbers van Een huis vol. We starten op 1 januari 2024 met Een huis vol met de families Blom, Cudogham en Wildeman. En er is vanaf 2 februari de spin-off Een huis vol emigreert met de familie Jelies en Kraan, die respectievelijk naar Spanje en Luxemburg zijn geëmigreerd. Beide series geven een kijkje in het dagelijkse leven van grote gezinnen. 

Een huis vol gemist

Je kunt dit nieuwe seizoen van Een huis vol kijken vanaf maandag 1 januari 2024 om 19.00 uur bij KRO-NCRV op NPO 1. Aflevering gemist van Een huis vol 2024? Wist je dat je alle seizoenen kunt terugkijken via NPO Start? Dat kan ook vanuit België (waar eerdere seizoenen op VTM2 werden uitgezonden) of een ander land als je gebruik maakt van een VPN Verbinding. Zet de server op Nederland, voordat je naar de NPO Start site gaat. Wist je dat alle tien de afleveringen van Een huis vol 2024 daar al te kijken zijn?

Hieronder alvast meer over Een huis vol 2024 met de families Cudogham, Blom en Wildeman. En als je verder leest, ontdek je ook al meer over de emigratieavonturen van de Jelies en Kraan.

Familie Cudogham

Bij de Cudoghams in Amsterdam zien in Het Huis Vol 2024 hoe moeder Cynthia de uitslag krijgt van haar opleiding tot kindercoach. Daarnaast volgen we oudste zoon Jazz die de eerste stappen maakt om het ouderlijk huis te verlaten.

Familie Blom

Ook gaan we in Een Huis Vol 2024 op reis naar Albanië met de familie Blom. Ze willen terug naar de plek waar ze zes jaar hebben gewoond, om oude bekenden te zien en om herinneringen op te halen aan hun overleden dochter Miriam.

Familie Wildeman

Bij het samengestelde gezin Wildeman is moeder Priscilla druk bezig met haar opleiding tot hondentrimmer. Daarnaast volgen we de Rotterdamse familie naar de Veluwe op hun eerste gezinsvakantie ooit, nadat ze hier lang voor hebben gespaard. 

Foto: KRO NCRV – Stijn Ghijsen. Op de foto de familie Blom uit Een Huis Vol.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

1 januari 2024 /