Black Friday deals voor serie en film liefhebbers

Op dit moment kun je er niet om heen: alle Black Friday (Week) deals vliegen je rond de oren. Ook voor serie- en filmliefhebbers zitten er zeker leuke aanbiedingen bij. Ik zet er een aantal voor je op een rijtje, zodat jij op Black Friday (24 november) en Cyber Monday (27 november) ook kunt scoren. Zo stunten met name de VPN aanbieders flink.

VPN Nederland

Eén van de beste acties wat mij betreft voor wie een VPN Verbinding zoekt, is de deal van VPN Nederland. Net als veel andere partijen stunten zij ook op Black Friday met de prijs van hun lidmaatschappen. Bij VPN Nederland krijg je nu 85% en betaal je dus maar 1,49 euro per maand, wat uit komt op 17,91 euro per jaar. En ze hebben een 7 dagen geld-terug-garantie. Genoeg tijd dus om te testen of het ook echt werkt wat ik wil doen. Let wel op dat je je abonnement op tijd op zegt, want anders wordt-ie voor een jaar verlengd en betaal je wel meer. Ontdek hier VPN Nederland.

Nord VPN

Als je kijkt naar Nord VPN – dan bespaar je 69%. Je betaald dan 2,99 euro per maand voor 2 jaar. En je krijgt ook nog eens drie maanden gratis. In totaal komt het dan voor 2 jaar en 3 maanden op 80,73 euro in totaal. Zij hebben 30-dagen- geld-terug-garantie. In eerste instantie is-ie dus misschien iets duurder dan VPN Nederland, maar je weet wel zeker dat je meer dan twee jaar een voordelige prijs hebt. En dertig dagen proberen is ook wel heel fijn. Je zou dus zelfs VPN Nederland als Nord VPN met elkaar kunnen vergelijken. Nieuwsgierig: klik hier voor de Black Friday actie van Nord VPN.

VPN Aanbieders

Naast VPN Nederland en Nord VPN heb je nog meer VPN aanbieders. Alleen heb ik die zelf nog niet uitgetest. Toch wil ik de Surfshark en AtlasVPN wel meenemen in dit overzicht. Want ook zij hebben goede deals.

  • Atlas VPN is de voordeligste die ik nu ontdekt heb en waar ik ook goede verhalen over hoor. Daar betaal je voor een 2-jarig abonnement nu 1,54 euro per maand en krijg je ook nog eens 5 maanden gratis. Deze deal duurt nog maar heel even, dus ik weet niet hoe de prijsstijging dan verloopt.
  • Surfshark heeft al aanbiedingen vanaf 1,99 euro per maand, waarbij je ook nog eens 3 maanden gratis krijgt (bij een abonnement voor 2 jaar). Ze hebben ook uitgebreidere pakketten, dus je moet even kijken wat het beste bij jouw situatie past. Misschien is Surfshark voor jouw dan een fijne VPN partij.

Steun VlaamsKijken tijdens Black Friday

Natuurlijk hebben ook tal van webshops mooie aanbiedingen. Wat je precies zoekt, weet ik natuurlijk niet. Misschien ben je nog druk met het inslaan van Sinterklaas of Kerstcadeautjes. Met je aankoop bij de volgende webshops, steun je ons ook. Zo kunnen we VlaamsKijken blijven draaien.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe tv, koptelefoon, laptop, tablet en ga zo maar door – je zit in deze shops helemaal goed. Als je op de link klikt, kom je – waar mogelijk – meteen terecht bij alle aanbiedingen.

Deals die je niet mag missen

Welke deal mag een film- of serieliefhebbers wat jou betreft niet missen? Deel ‘m dan in de comments. Doe dat in het bericht op Facebook of Instagram.

Ter transparantie: ik maak in dit artikel gebruik van affiliate links, doe je een aankoop via deze link, dan ontvang ik een klein percentage. Die inkomsten investeer ik in de verder ontwikkeling van dit platform.

24 november 2023 /