Sophie Hilbrand en Khalid Kasem terug met talkshow

De talkshow Khalid & Sophie gaat vanaf vanavond – maandag 11 september 2023 – weer van start op NPO1 bij BNNVARA. Tussen 19.00 en 20.00 uur kun je kijken naar de talkshow, die afwisselend wordt gepresenteerd door Sophie Hilbrand en Khalid Kasem. Twee jaar geleden debuteerde de advocaat met deze show als presentator.

Dit bericht verscheen voor het eerst op VlaamsKijken op 27 augustus 2021; we hebben het een update gegeven op 11 september 2023.

Khalid & Sophie seizoen 5

Khalid & Sophie was op 30 augustus 2021 voor het eerst op tv te zien. Inmiddels zijn we toe aan seizoen 5 van de talkshow van Sophie Hilbrand en Khalid Kasem. Destijds zei hij over deze nieuwe uitdaging: “Verwondering, interesse en enthousiasme. Dat is wat ik meeneem en wat zal moeten leiden tot mooie, inspirerende gesprekken. Deze uitdaging lijkt in niets op wat ik tot nu toe gedaan heb, maar ik ben enorm gemotiveerd om met Sophie en het hele team een talkshow te maken waar mensen met veel plezier naar willen kijken.”

Sophie Hilbrand

Sophie Hilbrand (1975) is sinds 2004 presentator bij BNNVARA (voorheen BNN). Je zag haar eerder als presentatrice – naast Hugo Logtenberg – in Op1. Maar je kent haar ook van het BNNVARA-programma Opstandelingen. Je zag haar als actrice in de film Zomerhitte* naast haar man Waldemar Torenstra.

Khalid Kasem

Khalid Kasem (1978) is advocaat en heeft een eigen advocatenkantoor. Het grote publiek maakte kennis met Khalid als woordvoerder van de familie van voetballer Abdelhak Nouri. Waar hij ook het boek Abdelhak Nouri – een onvervulde droom* over schreef. Je kent hem verder als deelnemer aan het programma De Slimste Mens, waar hij tweede werd.

Afwisselende presentatie

Khalid & Sophie valt op door de wisselende presentatie. De ene dag zien we Sophie Hilbrand; de andere dag is het de beurt aan Khalid Kasem. De presentator zit er scherp bovenop en voert en bepaalt het gesprek. In de afgelopen seizoenen zijn al wat spraakmakende gasten voorbij gekomen. Zo sprak Tom Egbers over zijn affaire en Jaimie Vaes over haar mishandeling door ex Lil’ Kleine.

Foto: Annemieke van der Togt

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

11 september 2023 /