Formule 1 GP van Nederland (Zandvoort) gratis bij NPO1 tv kijken

Wist je dat je dit weekend Formule 1 kunt kijken bij de NOS op NPO1? De NOS zendt de GP van Nederland in Zandvoort uit op tv, namelijk op NPO1. Je kunt zowel kijken naar de kwalificatie als de race. Ontdek er hier alvast meer over.

Heb je geen Canvas: lees dan hier hoe je gratis Formule 1 kunt kijken.

Formule 1 kijken op NPO1 (NOS)

Om de Grand Prix van Nederland in Zandvoort op de voet te volgen, heb je geen abonnement nodig. De Formule 1 is dit weekend namelijk live te kijken bij de NOS op NPO1. Dat is niet alleen goed nieuws voor de Nederlandse Formule 1 fans; ook de Vlamingen kunnen het zo eenvoudig op tv kijken. Althans, de meeste Vlaamse tv-aanbieders hebben NPO1 gewoon in het pakket. Op zaterdag en zondag kun je dan gratis Formule 1 kijken vanaf Zandvoort waar de Grand Prix van Nederland wordt verreden.

GP Nederland op tv kijken

Wil je de GP Nederland op tv kijken, maar heb je geen NPO1 in het zenderpakket? Dan zijn er gelukkig nog mogelijkheden om de Grand Prix van Nederland gewoon te kijken met Nederlands commentaar. De uitzendingen van NPO1 kun je namelijk altijd (terug)kijken via NPO Start. Het enige dat je dan nodig hebt, is een VPN Verbinding (zo gebruik ik zelf VPN Nederland – die n u een hele voordelige aanbieding hebben). Die zet je op Nederland en daarna ga je naar de website NPO Start. Dit kun je ook bij andere Formule 1 wedstrijden doen, die in het buitenland gewoon gratis te kijken zijn. Lees dan dit uitgebreide artikel: Gratis Formule 1 kijken 2023 met Max Verstappen.

Grand Prix Nederland op NPO1

Je kunt op NPO! niet alleen live naar de Grand Prix van België kijken. Nee, Formule 1 liefhebbers worden echt op hun wenken bediend. Op zaterdag worden de kwalificaties uitgezonden en op zondag is er naast de race ook een uitgebreid programma.

Uitzendschema Formule 1 Canvas

  • Zaterdag 26 augustus 2023 17.00 uur NPO1: verslag van de kwalificatie van de Formule 1 GP van Nederland in Zandvoort.
  • Zondag 27 augustus om 13.13 uur NPO1: Voorbeschouwing op de Formule 1 GP van Nederland in Zandvoort.
  • Zondag 27 augustus om 13.50 uur NPO1: Liveverslag van de Formule 1 GP Nederland gereden op het Circuit Park Zandvoort.

Foto: Pixabay

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

27 augustus 2023 /