Carl Lenaerts: Plopsa CEO vanaf oktober 2023

Carl Lenaerts is de nieuwe CEO van de Plopsa pretparkengroep. Hij start vanaf oktober 2023. Eerder was hij CEO bij Standaard Boekhandel en voordien in verscheidene leidinggevende functies bij Kinepolis, Club Brugge en in de banksector.

Je favoriete personages uit de Plopsa pretparken vind je ook in de Studio 100 webshop*.

Carl Lenaerts

Carl Lenaerts brengt rijke ervaring mee naar zijn nieuwe rol bij Plopsa, waar zijn visie en passie waardevol zullen bijdragen aan de verdere groei van de pretparkengroep. Over zijn nieuwe functie zegt Carl Lenaerts het volgende. “Ik ben vereerd en enthousiast om de rol van CEO bij Plopsa op mij te mogen nemen. Plopsa is een uniek Belgisch bedrijf met als missie haar bezoekers magische momenten te laten beleven. Ik kijk ernaar uit om samen met het getalenteerd Plopsa-team aan de slag te gaan en de ambitieuze toekomstplannen te verwezenlijken.”

Nieuwe Plopsa CEO

Hans Bourlon & Gert Verhulst (die we gaan zien in o.a. De Verhulstjes seizoen 5) reageren ook op de komst van de nieuwe CEO. “We zijn ervan overtuigd dat Carl Lenaerts de juiste persoon is om dit nieuwe hoofdstuk van Plopsa te leiden. We willen ook Koen Clement en Koen Peeters bedanken die als interim-CEO’s op korte termijn er in geslaagd zijn om het bedrijf op een stabiele koers te zetten. Zij zullen Plopsa verder opvolgen van uit hun rol in de raad van bestuur. Het is nu aan de nieuwe CEO om hun werk verder te zetten.”

Foto: via Studio 100

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

9 augustus 2023 /