Nadia Moussaid bespreekt in talkshow uiteenlopende onderwerpen

Nadia Moussaid is vanaf vandaag – maandag 1 mei – iedere werkdag om 19.00 uur op NPO1 te zien in haar eigen talkshow Nadia. Ontdek hier meer over de coproductie van VPRO en Human Factor.

Talkshow Nadia Moussaid

Nadia Moussaid geeft ruimte aan mensen uit het hele land om het gesprek met elkaar aan te gaan. Nadia is op zoek naar verbinding en nuance in een gepolariseerd tijdperk. Door naar elkaar te luisteren en vragen te stellen wil dit programma bijdragen aan meer begrip voor elkaar. iedere aflevering staat er één aflevering centraal. Zo zag ik online al voorbij komen dat Carlie van Tongeren één van de gasten is; zij schreef het boek Van weerzin naar weer zin* over Opnieuw genieten van seks na een negatieve ervaring.

Nadia: onderwerpen

In een bruisende studio bespreekt Nadia Moussaid vanaf 1 mei de meest uiteenlopende onderwerpen met gasten én publiek. Een dierbare die in complottheorieën gelooft, vijftig plus en zwanger, niet meer over straat durven omdat je een keppeltje of hoofddoek draagt, schaamte omdat je naar de voedselbank gaat of twijfel of je kind wel echt transgender is: geen onderwerp blijft onbesproken in deze show.

Nadia Moussaid

Presentatrice Nadia Moussaid kun je kennen van Nieuws en Co, De Nieuwe Maan, Laat op Eén en OP1. Maar ze maakte bijvoorbeeld ook Mijn vader de gelukszoeker. Verder ken je haar van On Stage en Vrijdenkers.

Nadia kijken

Je kunt iedere werkdag vanaf maandag 1 mei om 19.00 uur kijken naar Nadia bij de VPRO op NPO1. Natuurlijk kun je deze talkshow ook terugkijken via NPO Start en NPO Plus. Wil je dit vanuit het buitenland doen, zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op Nederland zet en ga dan naar de NPO Start site.

Foto: VPRO – Geert Broertjes

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

1 mei 2023 /