Het Echte Leven in de Dierentuin: seizoen 5 Diergaarde Blijdorp

Het Echte Leven in de Dierentuin seizoen 5 is opgenomen in Diergaarde Blijdorp. Sinds zondag 26 februari kun je iedere week om 21.35 uur kijken naar een nieuwe aflevering op NPO1. Maar let op: zondag 12 maart is er geen uitzending. Alle afleveringen staan daarnaast al op NPO Plus. Lees hier alles over Het Echte Leven in de Dierentuin vanuit Diergaarde Blijdorp.

Het Echte Leven in de Dierentuin seizoen 5

Het Echte Leven in de Dierentuin seizoen 5 is opgenomen in Diergaarde Blijdorp. Met oude vertrouwde bewoners, maar ook met nieuwe en bijzondere verhalen. Van leeuwen die uitvechten wie de baas is tot een familiecrisis bij de gorilla’s – de verborgen camera’s bewijzen dat het leven in de dierentuin nooit saai is.  

Diergaarde Blijdorp

Het is een vruchtbaar seizoen voor Diergaarde Blijdorp*, zien we in Het Echte Leven in de Dierentuin seizoen 5. Voor het eerst in 17 jaar zijn de flamingo’s weer aan het broeden en de verzorgers wachten met smart op de eerste flamingo-kuikens. Ook in het olifantenverblijf wordt een nieuwe aanwinst geboren: kalfje Maxi. Maar de blijdschap slaat snel om in paniek. In plaats van liefde en zorg, laat zijn moeder vijandigheid zijn. Draait ze nog bij of staat Maxi er alleen voor?

Gezinsuitbreiding

Ook de gorillafamilie is uitgebreid met de komst van kleine Ajabu, maar het gevaar ligt op de loer met twee pubers in het verblijf. Kan zijn moeder hem beschermen en uit handen houden van dit ravottende duo? En de ouders van het pasgeboren papegaaiduikerkuiken Fie kunnen niet meer voor haar zorgen – ze zijn inmiddels aan het broeden op een tweede ei. Fie krijgt daarom twee adoptieouders. Maar kunnen zij eigenlijk wel voor zo’n kleintje zorgen?

Het Echte Leven in de Dierentuin

Het leven van de dieren wordt dag en nacht vastgelegd met verborgen en vaste camera’s, dichterbij dan je als bezoeker ooit komt. Gepassioneerde verzorgers vertellen wat hierachter schuilgaat: werken aan soortbehoud, natuurbescherming en wetenschappelijk onderzoek. Hartverwarmende avonturen met soms bikkelharde strijd maar ook opbloeiende relaties en nieuw leven. Het Echte Leven in de Dierentuin is een coproductie van NTR en I Care Producties.

Alle seizoenen Het Echte Leven in de Dierentuin kijken

Wil je alle seizoenen van Het Echte Leven in de Dierentuin kijken? Dat kan via NPO Plus en NPO Start. Daar staan ze namelijk nog alle vijf. Seizoen 1,2 en 4 werden opgenomen in Ouwehands Dierenpark. Seizoen 3 en 5 van Het Echte Leven in de Dierentuin in Diergaarde Blijdorp. Alle afleveringen van de oude seizoenen staan dus ook op NPO Start, waardoor je ze – met behulp van een VPN Verbinding, die je op Nederland zet – ook buiten Nederland kunt kijken. Hier lees je meer over Derde seizoen Het echte leven in de dierentuin vanuit Diergaarde Blijdorp.

Foto: NTR

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

12 maart 2023 /