Nikkie de Jager opent Make-up Mansion voor deelnemers

Nikkie de Jager opent haar make-up mansion voor tien talentvolle creatievelingen. Wat schuilt er achter de fantasierijke make-up looks van de deelnemers? Je ontdekt het iedere week in Nikkie’s Make-up Mansion; te kijken vanaf zaterdag 14 januari om 19.20 uur bij AVROTROS op NPO Zapp.

Nikkie Jager is vanavond ook te zien in de jury van Eurosong 2023.

Nikkie’s Make-up Mansion

Make-up is hun lust en leven en ze willen niets liever dan de beste make-up artiest van Nederland worden. Speciaal voor tien jonge talentvolle creatievelingen opent Nikkie de Jager haar mansion waar zij kunnen laten zien wat ze in huis hebben. Om de deelnemers uit te dagen, neemt Nikkie de Jager ze mee naar bijzondere plekken om nieuwe inspiratie op te doen. Inspiratie die zij gebruiken voor de make-up opdrachten, waarbij de kandidaten laten zien wat er schuil kan gaan achter die mooi opgemaakte gezichten.

Themas en gasten

In de eerste aflevering staat het thema ‘Zijn wie je bent’ centraal. YouTuber Robbert Rodenburg staat Nikkie bij en helpt haar met de beoordeling van de opdrachten. Naast Robbert zijn onder anderen ook Eloise van Oranje, Edsilia Rombley en Bente Fokkens te gast in het programma. Ze schuiven aan bij thema’s als streetart, glam en vintage. Welk creatief talent mag zich na 8 weken de winnaar van Nikkie’s Make-up Mansion noemen?

Deelnemers Nikkie’s Make-up Mansion

De deelnemers van Nikkie’s Make-up Mansion stellen zich volledig open tijdens de inspiratiesessies en delen waarom ze zichzelf soms tot een ander persoon opmaken. Struggles uit hun nog jonge leven waaronder pesten, depressies, zelfacceptatie en liefde komen voorbij. Nieuwsgierig naar de deelnemers van Nikkie’s Make-up Mansion? We stellen ze je kort aan je voor.

Meiden Nikkie’s Make-up Mansion

  • Caitlin is vijftien jaar oud; ze woont samen met haar moeder en zus in Brabant. Make-up is voor haar een manier om al haar zorgen te vergeten. Ze is daarnaast ook goed met nagels en kan zelfs met neonagels make-uppen.
  • Fenna is dertien jaar oud en woont samen met haar ouders, zusje, broertje en twee katten. Ze is nu drie jaar serieus met make-up bezig. Ze maakt wekelijks een nieuwe make-up look, waarbij ze alles probeert.
  • Lieke is dertien jaar oud en woont met haar moeder, vader en broertje. In make-up kan Lieke haar gevoelens kwijt. Als ze chagrijnig is, vrolijkt dit haar op. Het geeft haar rust en kan daardoor alle school frustraties van zich afzetten. 
  • Anna is vijftien jaar oud en woont samen met haar vader, moeder, broertje en twee honden. toen ze zeven was kwam ze voor het eerst in aanraking met make-up. Ze is inmiddels een echte make-up artieste.
  • Munowarah is vijftien jaar oud en woont met haar moeder, vader, twee zussen en broertje in Limburg. Ze komt oorspronkelijk uit Kaapstad. Ze is gaan make-uppen tijdens de coronacrisis.
  • Fem is dertien jaar oud en woont samen met haar moeder, vader, broertje en twee katten. Ze wordt vrolijk van make-up en deelt enthousiast looks op haar sociale.
  • Nina is veertien jaar oud en woont samen met haar moeder, vader en twee broertjes. Ze zit op een kunst- en cultuurschool. Ze is een half jaartje bezig met make-up.

Jongens Nikkie’s Make-up Mansion

  • Quinten is veertien jaar oud en woont samen met zijn moeder, vader, oudere zus en een kat. Met zijn eerste oogschaduw maakte hij zijn hele gezicht geel. Hij vindt het praktisch om onzuiverheden weg te werken, maar kan er ook zijn creativiteit in kwijt. Met make-up op vindt hij zichzelf mooier.
  • Jesper is vijftien jaar oud; hij woont samen met zijn moeder, zus en broer. Als kleuter kon hij zijn moeder al opmaken. Daarnaast is hij ook een danstalent; hij wil graag iets met theater en dans doen.
  • Teun is vijftien jaar oud en woont samen met zijn moeder, vader en twee broertjes. Sinds een jaar is hij bezig met echte looks. Hij draagt graag kleurrijke looks naar school en voelt zich hier zelfverzekerd bij.

Make-up mansion Nikkie de Jager

De tien deelnemers kijken hun ogen uit wanneer ze de drempel van Nikkie de Jager haar mansion betreden. Een eigen make-up booth met spiegel, een chill hoek om te socializen en Nikkie’s desk waar ze de make-up looks beoordeelt. Elke aflevering staat een thema centraal en is er een gast aanwezig die Nikkie de Jager helpt bij de beoordeling. Voor de opdrachten maken de deelnemers met elkaar een uitstapje naar diverse locaties om inspiratie op te doen. Tijdens een street art tour komen ze tot de meest creatieve ideeën voor hun graffiti look en met een bezoekje backstage bij een dragshow poppen de concepten voor de opdracht over drag meteen op.

Kijken op NPO Zapp

Nikkie’s Make-up Mansion is vanaf 14 januari om 19.20 uur bij AVROTROS op NPO Zapp te kijken. De afleveringen komen ook op NPO Plus en NPO Start. Via een VPN Verbinding – die je op Nederland zet – kun je ook uit andere landen dan Nederland naar NPO Start kijken via de site.

Foto: AVROTROS

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

13 januari 2023 /