Welkom in hotel The Savoy, serie 2 op MAX kijken

Ken jij Welkom in hotel The Savoy al? Je kunt vanaf vandaag – maandag 19 december – om 17.10 uur bij MAX op NPO2 naar Welkom in hotel The Savoy, serie 2 kijken. Hierin zien we hoe de gasten na de sluiting door de coronapandemie eindelijk weer welkom zijn in het hotel.

Welkom in hotel The Savoy

Welkom in hotel The Savoy is opgenomen tijdens de meest dramatische periode in de geschiedenis van het hotel: van het drukke winterseizoen tot de coronalockdown. De kijkers krijgen een fascinerende indruk van het gevoel om gast te zijn in dit hotel van wereldklasse en ze maken kennis met de mensen achter de schermen. Terwijl er een wereldwijde crisis dreigt, zien we hoe het personeel blijft zorgen voor magische sferen dankzij hun harde werk en geweldige aandacht voor details. Maar dan ziet het hotel zich genoodzaakt, voor het eerst in de geschiedenis, de deuren te sluiten.

The Savoy weer open

Na de gedwongen sluiting door de coronapandemie, opent The Savoy haar deuren weer voor de gasten. Maar door de miljoenen ponden aan verloren inkomsten, staat het hotel voor een grote uitdaging en moet het hard werken om aan de top te blijven van de luxe hotelmarkt. De renovatie van de Royal Suite en een nieuw Gordon Ramsay-restaurant moeten hierbij helpen. Portier Tony reageert emotioneel op de hereniging met vaste gasten, terwijl restaurantmanager Thierry markante Londenaren verwelkomt in The Savoy Grill. Guest Experience Manager Sean doet er ondertussen alles aan om een succes te maken van een huwelijksfeest in de Gucci-suite. (aflevering 1)

Mysterieuze hotelinspecteur

The Savoy krijgt bericht dat een mysterieuze hotelinspecteur het hotel in de komende dagen bezoekt. Het personeel doet zijn uiterste best om de inspecteur niet teleur te stellen en om de topstatus van het hotel te behouden. Guest Experience Manager Sean stelt zijn team alvast op de proef en is geschokt als hij ontdekt dat de receptie onbemand is achtergelaten. Butler Michael zorgt er ondertussen voor dat het zijn VIP-gasten aan niets ontbreekt. Dan krijgt directeur Franck het verlossende telefoontje; zal het 132 jaar oude hotel haar 5-sterrenstatus behouden? (aflevering 2)

Internationale gasten

Nu de reisbeperkingen zijn opgeheven, bereidt het Savoy Hotel zich voor op een toestroom van internationale gasten. The Westins zijn een van de eerste Amerikaanse gasten die worden ontvangen in het hotel en zij zijn uitgelaten over hun eerste bezoek aan Europa na de pandemie. Ondertussen brengt het landelijke tekort aan horecapersoneel het hoge serviceniveau in gevaar en is het Savoy-team druk met de opening van The American Bar. Na de renovatie heeft deze oudste cocktailbar in Londen een nieuw menu en een vernieuwde look. (aflevering 3)

Eindelijk weer feesten

The Savoy zit vol met gasten die blij zijn dat ze na alle lockdowns eindelijk een bruiloft of verjaardag kunnen vieren. Sean is ondertussen druk met de begeleiding van zijn nieuwe leden van het butlerteam. Voor Thierry in de Savoy Grill lijkt het alsof elke tafel iets te vieren heeft, zelfs een echtscheiding is aanleiding voor een etentje. In de Thames Foyer haal Enzo alles uit de kast om de perfecte high tea te organiseren. Event Manager Jamie moet alles rondom de uitgestelde bruiloften in goede banen laten lopen. Wordt het rozengeur en maneschijn of krijgt hij te maken met een “bridezilla”. (aflevering 4)

Kerst in hotel The Savoy

Kerst begint in The Savoy al in november en het personeel werkt de hele nacht door om van het hotel een feestelijk wonderland te maken. Dit is de belangrijkste en meest lucratieve periode voor het hotel en het Savoy-team is druk met alle voorbereidingen. Guest Experience Manager Sean gaat voor het eerst in tien jaar met kerstvakantie en hij bereidt zijn nieuwe butlerteam voor op de grote dag. In de kelder van Het Savoy is Ella van het inkoopteam druk met het regelen van al het eten en de wijn voor de feestelijke dagen. In de Savoy Grill werken restaurantmanager Thierry en chef-kok Michael keihard aan een onvergetelijk kerstdiner voor de gasten. (aflevering 5)

Welkom in hotel The Savoy kijken

Welkom in hotel The Savoy, serie 2 is op dit moment al vooruit te kijken via NPO Plus. Helaas is dat vanuit België (nog) niet mogelijk om NPO Plus te gebruiken. De vijf afleveringen zijn daarnaast deze week – van maandag tot en met vrijdag om 17.10 uur – bij MAX op NPO2 te kijken. Daarna is de aflevering als het goed is, beschikbaar op NPO Start. Via een VPN Verbinding, die je op Nederland zet, is het dan wel mogelijk om de aflevering terug te kijken. Liefhebber van Britse programma’s; als je een VPN hebt, kun je ook de BBC iPlayer gebruiken.

Foto: Aflevering 1 | © Studio Ramsay & All3Media International/MAX

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

19 december 2022 /