De Leistert: genieten in ieder seizoen

Vinden jullie het belangrijk dat je ook tijdens je vakantie je favoriete tv-programma’s en series kunt volgen? Ik moet toegeven dat ik wel zo ‘verslaafd’ ben, dat ik altijd zorg voor WiFi tijdens mijn verblijf. Daarnaast ontdekten we tijdens een voorgaande vakantie bij De Leistert zelfs een Playstation in ons huisje. Je kunt daarvoor dan games huren, maar je kunt ‘m ook gebruiken om eenvoudig Netflix te kijken. Ontdek hier alles over een vakantie, waarbij je overdag geniet van alle faciliteiten op het park en ’s avonds lekker neerploft op de bank in je vakantiewoning om je favoriete serie te bingewatchen.

De Leistert

Heb je in Google de zoekopdracht ‘bungalowpark Nederland’ al eens ingetypt, maar vind je het lastig om te kiezen? Voor ons is er geen twijfel meer mogelijk: kijk eens naar De Leistert in Roggel. Wij zijn er zelf in het najaar geweest en hebben ultiem genoten. Zo hebben ze een heerlijk zwembad, zijn er voor de kindjes tal van speelmogelijkheden (ook indoor) en kun je iedere dag buiten de deur eten. Daarnaast kan mijn verblijf nooit luxe genoeg zijn, dus ik was erg blij met de kindvriendelijke ruime vakantiewoning mét bubbelbad én sauna. Het typewoning dat wij hadden gekozen was daarnaast dus ook nog eens uitgerust met een Playstation.

Ieder seizoen fijn!

Of je nu op zoek bent naar: vakantiepark pasen, iets in de zomervakantie of juist tijdens de feestdagen – op De Leistert is het ieder seizoen fijn. Wij hadden bijvoorbeeld een hele week regen tijdens ons verblijf, maar dat mocht de pret niet drukken. Omdat De Leistert beschikt over verschillende binnenspeeltuinen kon onze kleine man zich toch uren spelend vermaken, terwijl wij – met zicht op hem – op het terras zaten te genieten van een drankje en een hapje.

La Selva Playground: onze favoriet op De Leistert
La Selva Playground: onze favoriet op De Leistert

La Selva Playground

Onze favoriet is toch wel de gigantische binnenspeeltuin La Selva Playground. Zelfs als het regent heb je daar een zomergevoel. Dit is namelijk niet zomaar een binnenspeeltuin, maar alle grote houten speeltoestellen staan in het zand. Waar de grote kinderen hun uitdaging vinden in het klimmen in de hoge torens en naar beneden knallen van de glijbaan, daar is het voor de kleintjes ook leuk om zandspeelgoed, zoals een emmertje en schep mee te nemen. Maar ook bij Plaza en restaurant Via Verde zaten we veelvuldig. Je kunt daar heerlijk eten mét zicht op de kleintjes. Het is ook een plek waar kinderen heel makkelijk contact met andere kinderen maken, omdat het heel overzichtelijk is.

Volop faciliteiten

Je kunt in Nederland natuurlijk kiezen uit tal van vakantieparken, maar waarbij De Leistert ervoor mij echt uitspringt is de hoeveelheid faciliteiten. Ja, het subtropische zwembad heeft dan misschien niet de meeste glijbanen, maar bij goed weer kun je ook genieten in het buitenbad en er is buiten ook nog voldoende speelgelegenheid in het zand en bij/met water. Grotere kids kunnen naar De Vermaakzaak of Het Klushuis en met het hele gezin kun je gaan bowlen. Met het hele gezin kun je in beweging komen, bijvoorbeeld bij de adventure golf, op het beachvolleyveld, de fietscrossbaan of de roeivijver. Wist je dat ze zelfs een adventureveld hebben waar je kunt bootcampen.

Uiteten

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar als ik op vakantie ben, heb ik geen zin om te koken. Bij de keuze van een vakantiepark let ik dus op de mogelijkheden om maaltijden af te halen of buiten de deur te eten. Onze favoriet tijdens ons verblijf op De Leistert was grillrestaurant Grillo. De sfeer is daar top, het personeel vriendelijk (geldt voor het hele park), maar bovenal is het vlees van geweldige kwaliteit. En vergeet ook het vispannetje niet. Kinderen vinden het daarnaast natuurlijk geweldig dat ze zelf hun vlees mogen bakken. Verder zijn er nog een aantal restaurants én kun je ook gewoon naar de cafetaria.

Verblijfsmogelijkheden

Je kunt op De Leistert niet alleen kiezen voor vakantiewoningen, maar ze hebben ook een camping. Je kunt met je eigen tent, camper of caravan hier naar toe komen of een accommodatie huren. Dat maakt een vakantie op De Leistert ook betaalbaar voor vele gezinnen. Je kiest namelijk voor de verblijfsaccommodatie die past bij jouw wensen én portemonnee.

Foto’s: De Leistert

2 december 2022 /