Welke TV’s zijn populair voor aankomende Black Friday?

We zijn aan het laatste kwartaal van het jaar begonnen en dat betekent ook dat de leukste koopjesdag van het jaar voor de deur staat! Op Black Friday kun je de grootste kortingen scoren op letterlijk ieder gewenst gebied, maar uit ervaring zien we dat er vooral hoge aanbiedingen worden gegeven op huishoudelijke apparaten en dingen voor in huis. Ben jij dus op zoek naar een nieuwe TV? Dan loont het zeker om nog heel eventjes te wachten tot Black Friday is aangebroken en dan je slag te slaan. Maar een beetje voorwerk is zeker niet verkeerd, gezien het altijd ontzettend druk is zowel online als in de winkels. Kijk je mee naar de meest populaire TV’s van dit jaar?

LG OLED55C25LB

Op nummer 1 staat absoluut deze LG topper! Deze topper heeft ontzettend veel voordelen als je kijkt naar zijn voorganger die in 2021 op de markt is gebracht. Het heeft nog meer heldere zichtbaarheid en de beeldverwerking is als nooit tevoren. Hij is beschikbaar in verschillende groottes, waardoor hij in iedere huiskamer goed tot zijn recht komt. Hij wordt met een smalle voet geleverd, maar je kunt hem ook met een beugel aan de wand hangen. Overigens ook een prima game-tv, er kunnen namelijk verschillende consoles op aangesloten worden.

Samsung QD OLED QE55S95BA

Als je andere OLED TV’s gewend bent, dan kun je met deze variant nog een beetje extra blij zijn. De helderheid van deze Samsung TV is namelijk nog scherper dan dat je gewend bent hiervan. De prijs valt daarentegen voor OLED TV’s ook aardig mee en zeker met een fijne dag als Black Friday kun je daar helemaal op actuele-aanbiedingen.nl mee scoren.

Samsung Neo OLED QE55QN95B

Iets hoger in de prijsklasse, maar levert daarvoor ook nog nét iets meer kwaliteit dan de voorganger bovenin dit lijstje. Deze OLED TV heeft ook net wat meer helderheid dan dat je normaal gesproken gewend bent van OLED TV’s. Overigens werkt een OLED TV ideaal voor een huiskamer met veel lichtinval, omdat de hoge helderheid in deze TV’s dit reguleren. Ben jij klaar voor echte TV deals? Houd dan deze TV op Black Friday zeker even in de gaten.

Philips The One 55PUS7304/12 – 55 inch – 4K LED – 2019

Houd jij wel van een extra lichtpuntje in huis? Dan is deze variant van Philips absoluut een mooie toevoeging in jouw interieur. Door het driedelige ambi-light kun je het licht zo instellen namelijk dat er een mooi kleurrijke kleur vanachter de TV tevoorschijn komt. De kwaliteit van het beeld en geluid wordt door verschillende bronnen omschreven als geweldig. Het is dan ook de perfecte TV om sfeer te creëren en met een grote groep die belangrijke wedstrijd te kijken of een filmavondje te organiseren.

Philips 32PFS6805/12 FHD LED

Wil je graag een goede TV maar liever niet eentje waar je je gehele budget aan uit moet geven? Dan is het sowieso verstandig om op Black Friday een TV aan te schaffen en daarnaast ook te kijken naar een goede budget Smart TV. Als beste uit de test komt dan deze Philips TV naar voren. Door zijn kleine formaat past hij ideaal op een slaapkamer én het levert een ongekende hoge beeldkwaliteit voor een klein scherm. Ook kun je gemakkelijk streamen vanaf je smartphone, waardoor dit de beste TV is om lekker vanuit je bed nog eventjes een geweldige serie op te zetten.

Natuurlijk houden we je op VlaamsKijken op de hoogte van alle interessante Black Friday 2022-deals; niet alleen wat tv’s betreft, maar ook andere gerelateerde producten. Blijf ons daarvoor volgen via bijvoorbeeld Instagram, onze Facebook-groep of nieuwsbrief.

5 oktober 2022 /