Jurre Geluk presenteert Sekskliniek; dit zijn experts en deelnemers

Jurre Geluk presenteert vanaf vanavond – dinsdag 30 augustus – om 21.15 uur Sekskliniek bij BNNVARA op NPO3. Hij staat samen met een team van drie experts klaar voor de deelnemers aan het programma. Huisarts Leroy, SOA-arts Menne en sekscoach Inge beantwoorden de meest uiteenlopende vragen. Lees hier meer over Sekskliniek.

Sekskliniek

Kun je geen stijve krijgen? Heb je moeite om grenzen aan te geven in bed? Of heb je veel onveilige seks en wil je testen of je een soa hebt? In het nieuwe BNNVARA-programma Sekskliniek kan iedereen terecht met vragen of zorgen op seksueel gebied.

Experts Sekskliniek

Een team van drie experts staat voor de deelnemers aan Sekskliniek klaar: huisarts Leroy, soa-arts Menne en sekscoach Inge. Zij helpen bij de meest uiteenlopende zaken: zorgen om een te grote rechter schaamlip, de beste standjes bij overgewicht, bef- en vinger tips, vaginisme en vragen over anale seks.

Jurre Geluk

Presentator Jurre Geluk (die je kent van o.a. Dealen met Designerdrugs en In de Corona-Kreukels) ontvangt de deelnemers en begeleidt ze naar de wachtkamer waar iedereen elkaar ontmoet op de grote bank. Met elkaar en met Jurre Geluk praten ze openhartig over waar ze tegenaanlopen op het gebied van seks. En dat is nodig, want veel mensen houden hun vragen, zorgen en kwaaltjes voor zichzelf.

‘Praten over seks is goed’

Jurre Geluk: “In dit programma ontmoet ik mensen die zich heel kwetsbaar opstellen met hun vragen over seks, liefde en hun lichaam. Ik heb groot respect dat ze hun onzekerheden op televisie willen delen. Laat ze je inspireren. Want praten over seks is alleen maar goed. En leuk.”

Deelnemers Sekskliniek

In de eerste aflevering komt Merel de kliniek binnen. Ze heeft een gevoelloze clitoris en wil weten waar het vandaan komt. Jamirho komt voor een soa-test. Hij doet het acht van de tien keer onveilig, want hij vindt condooms onpersoonlijk. Hetzelfde geldt voor Darby. Hij vindt het ook weer eens tijd om te testen na zoveel keer onveilige seks. Jason is in de kliniek met een vraag over zijn penis. Deze is bovengemiddeld groot en hij wil graag tips hoe hij hiermee om kan gaan. Met welke standjes komt hij bijvoorbeeld minder diep? En Maart vindt het lastig om een orgasme te krijgen. Hoe kan die daar het beste naar toe werken?

Foto: Tom Cornelissen

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

30 augustus 2022 /