1 Kilo van Kasper van der Laan op tv kijken

De tv-registratie van 1 Kilo van cabaretier Kasper van der Laan is vanavond – zondag 28 augustus -om 22.35 uur te kijken op NPO3. Ontdek hier meer over de bejubelde debuutvoorstelling van de cabaretier die in 2015 lid werd van Comedytrain.

1 Kilo

In zijn bejubelde debuutvoorstelling 1 Kilo legt Kasper van der Laan uit waarom de dingen zijn zoals ze zijn en waarom we dingen doen zoals we ze doen. En hoe komen we verder? Hij is absurd, onvoorspelbaar en ongekend grappig. Maak kennis met deze cabaretier en zijn unieke kijk op onze leefwereld. NRC beloonde deze show zelfs met vijf sterren en de woorden. “Kasper van der Laan fascineert oneindig in absurde show.” Ook de recensent van het AD had vijf sterren voor hem over en noemt de cabaretier een natuurtalent.

Liefhebbers van cabaret kunnen eerder op de avond ook kijken naar Ik Ga Stuk.

Kasper van der Laan

In 2015 werd Kasper van der Laan lid van Comedytrain. In comedyclub Toomler heeft hij zich ontwikkeld als stand-up comedian en inmiddels is hij een vaste waarde binnen het collectief.  In 2018 won hij de publieksprijs van het BNNVARA Leids Cabaret Festival.  “Als je Kasper op het podium ziet, weet je dat het klopt. Hij heeft een heel eigen logica die hij tot absurde proporties doorvoert. Daarmee neemt hij ons mee naar een andere wereld”, aldus het Juryrapport Leids Cabaret Festival.

1 Kilo op tv kijken

Wil je de theatervoorstelling 1 Kilo van Kasper van der Laan op tv kijken, dan kan dit op zondag 28 augustus om 22.35 uur op NPO3. De show is daarnaast ook terug te kijken via NPO Start en NPO Plus. Als je buiten Nederland woont, kun je alleen via de NPO Start website kijken als je gebruik maakt van een VPN Verbinding, die je op Nederland zet.

Foto: Aisha Zeijpveld

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

28 augustus 2022 /