Grenzeloos Verliefd seizoen 12 op tv kijken bij Net5

Grenzeloos Verliefd seizoen 12 gaat vanavond – woensdag 24 augustus – om 21.30 uur van start op Net5. We maken in aflevering 1 kennis met de 19-jarige Julia en 31-jarige gevangene Kyle. Ontdek in dit artikel meer over Grenzeloos Verliefd seizoen 12 en de deelnemers.

Grenzeloos Verliefd seizoen 12

Van Brabant naar Colombia verhuizen of verliefd worden op een Amerikaanse gevangene en met hem een leven opbouwen op een trailerpark in Dallas; in het nieuwe seizoen van Grenzeloos Verlief demigreren avontuurlijke landgenoten naar hun liefde in het buitenland. Afscheid nemen van je vertrouwde huis, een nieuwe taal en een andere cultuur. Het hoort allemaal bij een compleet nieuw leven dat de verliefde kandidaten tegemoet gaan in deze nieuwe reeks.

Wist je dat je aansluitend kunt kijken naar Villa Zuid-Afrika met Kathleen Aerts?

Julia Brons en ex-gevangene Kyle

We maken in de eerste aflevering van Grenzeloos Verliefd seizoen 12 kennis met Julia Brons en ex-gevangene Kyle. Als de 19-jarige Julia aan het herstellen is van een operatie, begint ze brieven te schrijven naar de 31-jarige Amerikaanse gevangene Kyle. Na heel veel brieven en telefoontjes naar elkaar is het duidelijk voor de twee: dit is meer dan vriendschap. Zodra Kyle vrijkomt reist Julia naar Amerika en het klikt zo goed dat ze langer blijft dan verwacht. Julia houdt van het Amerikaanse leven, maar het gebrek aan een eigen vriendinnengroep breekt haar steeds meer op. En dan blijkt ook dat Kyle het gevangenisleven nog niet helemaal achter zich heeft gelaten… 

Lees ook het Grenzeloos Verliefd-boek.

Grenzeloos Verliefd kijken

Grenzeloos Verliefd is een productie van SimpelZodiak, een label van Banijay Benelux. Je kunt seizoen 12 vanaf woensdag 24 augustus wekelijks om 21.30 uur kijken bij Net5. Een uurtje later – om 22.30 uur – kun je de aflevering dan terugkijken via Kijk.nl. Wil je vanuit het buitenland kijken, zorg dan voor een VPN Verbinding die je op Nederland kunt zetten. Op die manier kun je Grenzeloos Verliefd seizoen 12 uit ieder land volgen. Ook seizoen negen, tien en elf zijn via de website nog terug te kijken. Seizoen 3 is daarnaast nog op dvd verkrijgbaar.

Foto: Net5

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

24 augustus 2022 /